Fashion

Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

Color vibes

78% Beyoncé

22% Solange Knowles

În ciuda faptului că cititorii au preferat-o pe Beyoncé în ţinuta Harbison, personal îmi place mai mult Solange, aceasta reuşind să pună mai bine în evidenţă haina, purtând-o ca rochie. Iar accesorizarea cu sandalele colorate şi clutchul albastru este foarte şic. În schimb, outfitul lui Beyoncé este prea încărcat, având elemente din filme diferite... Ar fi trebuit să renunţe măcar la blană!

Click pe următoarea!

Jumpsuit chic

20% Alison Brie

80% Lupita Nyong’o

Prima greşeală pe care a făcut-o Alison a fost să se pozeze la panou cu haina pe mână. Apoi, coafura neglijentă şi accesorizarea prea simplă nu îi conferă aerul glam pe care îl are Lupita în salopeta semnată Veronica Beard. Pantofii cu buline sunt punctul de atracţiei al ţinutei, fiind absolut senzaţionali, iar bijuteriile şi clutchul dau acel aer special, de gală.

Click pe următoarea!

Fresh citrus

47% Shaun Robinson

53% Julianne Hough

Chiar dacă este blondă, pe Julianne o prinde de minune această nuanţă intensă de galben, iar designul rochiei Leanne Marshall îi pune bine în evidenţă silueta perfectă. Acelaşi lucru îl pot spune şi despre Shaun, al cărei ten închis face un contrast frumos cu nuanţa vibrantă. Totuşi, sunt două elemente care strică imaginea ei de ansamblu: coafura desuetă şi cordonul mult prea lat.

FOTO: guliver/getty images

Modifică Setările