Red Carpet

Cine poartă mai bine rochia-capă: Kim, Katy sau Gaga?

Cine poartă mai bine rochia-capă: Kim, Katy sau Gaga?

Avem trei vedete diferite ca personalitate şi acelaşi model de rochie, cel cu capă. Dacă Lady Gaga şi Katy Perry au preferat albul lăptos, Kim Kardashian-West a purtat, aşa cum ne aşteptam, ţinuta pe negru. Semnătura rochiei  este şi una celebră, Valentino, pe care fiecare dintre cele trei femei celebre a modificat-o subtil.

Kim Kardashian, însărcinată în luna a şasea, a îmbrăcat rochia-capă neagră pentru a participa la nunta unui prieten al soţului ei în weekendul trecut şi a lăsat-o simplă, fără tăieturi sau modele aplicate, dar foarte, foarte multată pe formele ei proeminente. Şi cam mult, spunem noi...

Kim Kardashian "Last night's vibes- Haider Ackermann x Valentino"

Katy Perry a purtat rochia-capă ivoire pe scena galei premiilor Grammy, anul acesta, în februarie, modelul ei având guler, spre deosebire de cele purtate de Lady Gaga şi Kim. Şi pare o apariţie foarte rafinată pentru excentrica artistă!

katy perry alb GettyImages-463031838

Dar cea care a dat startul acestui tip de rochie este sus-menţionata Gaga, mama monstruleţilor, care a purtat creaţia Valentino pe alb, cu aplicaţii sub formă de stele pe capă, la gala Kennedy Center Honors, în 2014. E una din acele ţinute care o acoperă pe cântăreaţă, care adoră să îşi facă apariţia mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

37th Annual Kennedy Center Honors

13.24%
11.21%
75.55%
Modifică Setările