News

Cine şi-l aminteşte pe Mitică din „Vacanţa Mare“? Iată cum arată şi ce face în prezent actorul

Cine şi-l aminteşte pe Mitică din „Vacanţa Mare“? Iată cum arată şi ce face în prezent actorul camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Toată ţara îl ştie drept Mitică din „Vacanţa Mare“, însă puţini ştiu care este numele lui real şi ce mai face astăzi actorul care a cunoscut succesul alături de nume ca Mugur Mihăescu (Leana), Florin Petrescu (Axinte) şi Radu Pietreanu (Costel).

Deşi rolul din serialul de comedie difuzat de Pro TV şi de Kanal D l-a consacrat, în lumea filmului şi a teatrului Mitică din „Vacanţa Mare“ este cunoscut drept Emil Rădinoiu, cel care este şi numele lui real.

Publicul larg nu l-a uitat pe Mitică din „Vacanţa Mare“, mulţi îşi amintesc cu plăcere de rolul pe care îl interpreta, însă Emil Rădinoiu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor şi să se ocupe de familie. Cu toate acestea, actorul a mai avut, anul trecut, câteva apariţii în unele show-uri de stand-up comedy care au avut loc în Braşov, Reşiţa şi Bucureşti.

Peste două luni, Mitică din „Vacanţa Mare“ împlineşte 59 de ani, iar anul trecut le dezvăluia, jurnaliştilor de la Click, că are un băiat, Mirel Rădinoiu, care este căsătorit şi care l-a făcut bunic, astfel că el îşi ocupă o mare parte din timp cu creşterea nepoatei.

Mai multe fotografii cu Mitică din „Vacanţa Mare“ pot fi văzute în GALERIA FOTO