News

Cine şi-l aminteşte pe Nea Popa din „La bloc“? Iată cum arată şi ce face în prezent actorul Tudorel Filimon

Cine şi-l aminteşte pe Nea Popa din „La bloc“? Iată cum arată şi ce face în prezent actorul Tudorel Filimon camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

A făcut milioane de români să râdă datorită rolului său din „La bloc“, acolo unde i-a dat viaţă lui Nea Popa, însă Tudorel Filimon a dispărut din lumina reflectoarelor odată cu serialul de la Pro TV.

Deşi nu şi-a dorit niciodată ca viaţa lui să fie expusă în tabloide sau în emisiunile mondene, numele lui Tudorel Filimon a apărut în toată presa în urmă cu mai mulţi ani, din cauza unei datorii de 30.000 de euro pe care nu a achitat-o. Astfel, banca l-a dat afară pe celebrul actor din casa pe care o deţinea în cartierul bucureştean Andronache.

Din fericire pentru Tudorel Filimon, actorul şi-a revenit financiar în ultimul timp, după ce a jucat în mai multe piese de teatru, iar anul trecut şi-a cumpărat un apartament cu două camere. „Cu banii acum sunt bine. Mă descurc şi nu îmi place să mă plâng“, le spunea, în urmă cu aproximativ 10 luni, Tudorel Filimon jurnaliştilor de la Click.

În urmă cu mai bine de un an, şi apropiaţii lui Nea Popa din „La bloc“ afirmau că actorul o duce mai bine şi că şi-a mai revenit cu banii, datorită pieselor de teatru în care joacă. „Actorul este fericit acum! Viaţa lui s-a mai liniştit“, afirmau aceştia.

Deşi viaţa lui merge din nou pe un făgaş normal, Tudorel Filimon a mai avut parte de un moment trist la începutul acestui an. În luna februarie, socrul său a murit, anunţul fiind făcut pe Facebook de Drăguţa Filimon, soţia actorului.

Mai multe fotografii cu Nea Popa din „La Bloc“ pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările