News

Cine şi-o aminteşte pe Lili din „La bloc“? Actriţa a trăit o adevărată dramă! Iată cum arată şi ce face în prezent

Cine şi-o aminteşte pe Lili din „La bloc“? Actriţa a trăit o adevărată dramă! Iată cum arată şi ce face în prezent camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A făcut o ţară întreagă să râdă datorită rolului pe care îl interpreta în serialul „La bloc“, după care actriţa Mariana Dănescu a dispărut de pe micile ecrane.

Chiar dacă nu mai este văzută la televizor, Lili din „La bloc“, aşa cum este ea cunoscută de publicul larg, este o actriţă de comedie foarte apreciată în continuare. Mariana Dănescu joacă pe scena Teatrului Metropolis, acolo unde zeci de fani îi apreciază fiecare prestaţie atunci când ea are spectacole şi apare în faţa publicului.

Lili din „La bloc“ a împlinit în acest an 51 de ani, ea fiind căsătorită, din anul 1994, cu Ion Capră, însă, pe lângă cariera în ascensiune pe care a avut-o, Mariana Dănescu a trăit şi o adevărată dramă, potrivit celor de la Fanatik. Sora ei, care a avut şi câteva apariţii în „La bloc“, a murit în urmă cu mai mulţi ani, după ce s-a luptat cu o boală cumplită: cancer.

Mai multe fotografii cu actriţa Lili din „La bloc“ pot fi văzute în GALERIA FOTO