News

Cine şi-o aminteşte pe Selena din trupa Candy? Iată cum arată artista la trei ani după ce s-a retras din muzică

Cine şi-o aminteşte pe Selena din trupa Candy? Iată cum arată artista la trei ani după ce s-a retras din muzică camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

În urmă cu aproximativ 20 de ani, topurile muzicale erau cucerite de o nouă trupă, Candy, din care făceau parte Claudia Pavel, Giulia Anghelescu şi Elena Vasilache (Selena).

Deşi succesul celor trei fete a fost unul răsunător, formaţia s-a destrămat şi fiecare a mers pe drumuri diferite. Dacă astăzi Giulia şi Claudia Pavel încă fac parte din lumea mondenă, participând la diferite emisiuni şi lansând în continuare melodii, Selena a decis să dispară din lumina reflectoarelor.

După perioada Candy, artista a urmat o carieră solo şi apoi a făcut parte din formaţia Hot Casandra, însă în urmă cu trei ani a decis să pună capăt carierei muzicale. Decizia pare a fi una logică, ţinând cont că Selena se mutase din anul 2012 în Marea Britanie, iar ultimele ei piese lansate aveau doar câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube.

„Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă ţară, să văd cum este. Pur şi simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit oraşul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poţi bea liniştit un cocktail la un musical. E un oraş minunat, dar greoi pentru mulţi. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare“, spunea Elena Vasilache pentru Metropotam după ce se stabilise în Londra, unde lucra ca organizator de evenimente.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO