Case Regale

Cine şi-o mai aminteşte topless? Dezvăluirile artistului care a picat-o goală pe Regina Letizia a Spaniei FOTO

Cine şi-o mai aminteşte topless? Dezvăluirile artistului care a picat-o goală pe Regina Letizia a Spaniei FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are 46 de ani, din 2004 este soţia Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei, iar din 2014 a devenit Regina Spaniei, după ce Regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit Rege.

Puţini sunt însă cei care îşi amintesc trecutul Letiziei Ortiz Rocasolano, fostă jurnalistă ce mai are o căsătorie la activ, care a durat doar un an. Ea a fost căsătorită cu profesorul ei de literatură, Alonso Guerrero Perez, alături de care a stat 11 ani, chiar dacă mariajul a fost unul foarte scrut. „Atunci a fost arestată pentru deţinere de droguri“, spunea jurnalistul de investigaţii catalan Isidre Cunill, care în 2010 lansa o carte despre viaţa celei care urma să devină Regină a Spaniei.

Mai mult decât atât, se pare că din tinereţea Letiziei n-au lipsit nici scandalurile sexuale, pasiunea pentru alcool, mai exact tequila, fotografiile indecente şi chiar un avort. Din câte se pare, actuala Regină a Spaniei s-ar fi apropiat de un pictor cubanez, Waldo Saavedra, care a avut o pasiune ascunsă pentru ea, chiar dacă ea nu-l vedea mai mult decât un prieten.

Potrivit presei de peste hotare, Waldo Saavedra a realizat mai multe tablouri în care Letizia apare goală, însă doar unul a fost făcut public şi ne-o prezintă pe Regina Spaniei topless. Această pictură a fost expusă mai mulţi ani într-un local din Mexic, iar în anul 1977 chiar a devenit coperta unui album al formaţiei mexicane Mana.

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Chiar dacă Waldo Saavedra a afirmat că toate picturile lui sunt o combinaţie între real şi imaginaţie, şi că Letizia nu a apărut niciodată goală în faţa lui, jurnalistul de investigaţii catalan Isidre Cunill era de părere că picturile au fost foarte reale.

Modifică Setările