News

Cine sunt aceşti gemeni? Ce mari şi frumuşei s-au făcut! Faimoasa lor mămică este foarte mândră de ei!

Cine sunt aceşti gemeni? Ce mari şi frumuşei s-au făcut! Faimoasa lor mămică este foarte mândră de ei! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Au fost concepuţi artificial, după numeroase eşecuri de-ale mamei de-a rămâne însărcinată sau de-a păstra sarcina, însă Eddy şi Nelson le-au adus numai bucurie părinţilor lor din secunda în care au venit pe lume. Despre cine este vorba?

Despre gemenii lui Celine Dion şi ai regretatului ei soţ şi manager René Angélil. Eddy şi Nelson au împlinit, la sfârşitul anului trecut, 9 ani, iar mămica lor a ţinut să facă publice câteva fotografii cu băieţii ei mai mici în câteva rare postări personale online.

“Sunt foarte mândră de băieţii mei! Vă iubesc! Mama”, le-a adresat Celine câteva cuvinte fiilor ei. Dion se află, în momentul de faţă, în turneul Mondial Courage – care va include, la vară, şi Bucureştiul ca loc în care va susţine un concert - , iar copiii divei canadiene n-au însoţit-o, ca în mod obişnuit, pe Celine în ţările în care ajunge pentru a cânta.

Acesta este şi motivul pentru care cântăreaţa i-a urat online “La mulţi ani!” băiatului ei mai mare, René-Charles Angélil, când acesta a împlinit 19 ani zilele trecute. Ea a făcut publică şi o fotografie cu primul ei născut de pe vremea când era bebeluş.

“Merg cu spectacolele mele prin toată lumea şi încerc să ajung acasă cât pot de mult. Dar este pentru prima dată când nu-mi iau copiii în turneu cu mine”, spunea vedeta la începutul turneului mondial Courage.

Dion are o relaţie specială cu cei trei băieţi ai ei, mai ales că ei şi-au pierdut tatăl, pe René Angélil, în ianuarie 2016, când organismul soţului şi al managerului cântăreaţei a cedat în lupta cu cancerul.   

Celine cu cei trei băieţi ai ei

După asemenea pierdere, Celine a încercat să menţină vie memoria tatălui celor trei băieţi: “Îi dăm, în fiecare seară, un pupic de noapte bună. Avem noi un ritual zilnic, în care îi spunem <Noapte bună!> uitându-ne la o fotografie de-ale lui. Apoi copiii vorbesc cu el. Îi scriu cuvinte, pe care le punem în baloane, după care dăm drumul baloanelor să zboare pe cer”, ne-a povestit Celine în 2017, în People.

foto - Instagram