Case Regale

Cine sunt cele două surori mai mari ale Dianei? Una s-a iubit cu Charles, cealaltă n-a mai vorbit cu prinţesa mai mult de un an

Cine sunt cele două surori mai mari ale Dianei? Una s-a iubit cu Charles, cealaltă n-a mai vorbit cu prinţesa mai mult de un an camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Sora lor mai mică a fost şi încă este una dintre cele mai cunoscute persoane din lume.

Vorbim, bineînţeles, despre regretata Lady Diana. Ei bine, în ciuda celebrităţii rudei lor, cele două surori ale Dianei au dus existenţe aproape anonime, deşi, în particular, au rămas foarte apropiate de nepoţii lor, Prinţii William şi Harry.

Este vorba despre Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes, despre care se spune că au fost destul de apropiate de sora lor mai mică (pe lângă ele, Diana mai are un frate, Charles). Lady Sarah, despre care se spune că are personalitatea cea mai exuberantă dintre cele trei surori, este cea care le-a făcut cunoştinţă lui Charles şi Dianei, după ce chiar ea a a avut o scurtă relaţie cu prinţul, una care s-a terminat după ce sora Dianei a vorbit în presă despre el.

Astăzi în vârstă de 66 de ani, Sarah este căsătorită din anul 1980, are trei copii şi doi nepoţi. După moartea Dianei, Sarah a fost numită co-executor al testamentului acesteia.

Lady Jane Fellowes este a doua născută a familiei Spencer, acum în vârstă de 64 de ani. Această soră s-a măritat chiar şi mai devreme decât Diana, imediat după ce a absolvit liceul, o Diana de doar 16 ani fiind domnişoară de onoare la nunta ei. Jane, care are la rândul ei trei copii, n-a fost atât de apropiată de Diana în copilărie şi adolescenţă, relaţia lor îmbunătăţindu-se la maturitate. Se spune că cele două surori au avut un conflict atunci când Diana a decis să părăsească familia regală, deorece Jane era căsătorită cu asistentul secretarului reginei şi, cumva, loială acestei familii prin poziţia soţului ei.

Se spune că Diana şi Jane nu şi-au vorbit în ultimele 18 luni de viaţă ale primei, Diana fiind cea care a întrerupt comunicarea cu sora ei mai mare.

Comentarii

Modifică Setările