Royals

Cine sunt cele mai sexy prinţese ale Europei, adolescentele Chiara şi Carolina, moştenitoare ale Casei de Bourbon

Cine sunt cele mai sexy prinţese ale Europei, adolescentele Chiara şi Carolina, moştenitoare ale Casei de Bourbon camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Deşi nu multă lume vorbeşte despre ele în presa internaţională, pe plan local, cele două moştenitoare ale imperiului Casei de Bourbon- Două Sicilii fac furori în mediul online. Maria Carolina, în vârstă de 17 ani şi Maria Chiara, mezina familiei, sunt cele mai glamouroase regalităţi din Europa.

 

Sângele albastru este dat de tatăl lor, Prinţul Carlo, Duce de Castro, urmaş la tronul Spaniei, ce face parte din Casa de Bourbon – Două Sicilii. Acesta este căsătorit cu mama celor două, Camilla, Ducesa de Castro, fiica unei foste mari actriţe de origine italiană, Edoarda Crociani. Cele două surori îşi etalează viaţa plină de stil şi opulenţă şi vacanţele în destinaţii scumpe. 

Chiara şi Carolina alături de tatăl lor, Carlo de Bourbon şi mama lor, Camilla

Încă de mici au fost implicate în activităţile caritabile ale familiei regale şi se ocupă de evenimente şi acţiuni în Italia. Maria Carolina, cunoscută drept Ducesă de Calabria şi Palermo, va moşteni titlul tatălui ei, după ce, în 2016, prinţul Carlo a încălcat tradiţia, numind-o pe ea succesoare. Prinţesa în vârstă de 17 ani este ambasadoarea proiectului Passion Sea, care se ocupă cu protecţia oceanelor. Aceasta împărtăşeşte pasiunea sa pentru natură, modă şi machiaj cu cei aproape 90.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

Maria Carolina de Bourbon-Două Sicilii va moşteni titlul tatălui său

Şi, la fel ca sora ei, Maria Chiara, în vârstă de 15 ani, ce poartă titlul de Ducesă de Noto şi Capri, este ambasadoare pentru Passion Sea. Ea seamănă foarte mult cu mama ei, Camilla şi este extrem de pasionată de tot ceea ce înseamnă design. Ambele surori au prins gustul cinematografiei, primind, în 2014, roluri minore în producţia Grace de Monaco, în care au jucat alături de Nicole Kidman. 

Mezina familiei, Maria Chiara, seamănă foarte mult cu mama ei, Ducesa Camilla

Surorile regale trăiesc între Roma, Monte Carlo şi Paris şi sunt vorbitoare de italiană, engleză şi franceză. 

Comentarii