Case Regale

Cine sunt şi cu ce se ocupă fraţii vitregi ai Prinţilor William şi Harry. Când Prinţul Charles va deveni rege, ei ar putea primi titluri regale

Cine sunt şi cu ce se ocupă fraţii vitregi ai Prinţilor William şi Harry. Când Prinţul Charles va deveni rege, ei ar putea primi titluri regale

În 1992, când Prinţesa Diana mărturisea că au fost trei persoane în mariajul ei şi al lui Charles, toţi au fost interesaţi de cealaltă femeie. Şi nu doar de ea, ci şi de familia acesteia, una atrasă fără voia ei în această telenovelă regală.

Când aventura ei cu Prinţul Charles a fost dată în vileag, Camilla era căsătorită, la rândul ei, cu Andrew Parker-Bowles, tatăl celor doi copii ai ei, Laura (42) şi (45). Prinşi în vâltoarea scandalului amoros n-au fost doar fiii Dianei, William și Harry, ci şi acești viitori frați, doi adolescenţi care-au ajuns să fie hărţuiţi fără milă de presa britanică. Şi nu doar presa îi arăta cu degetul pe copiii amantei regale, ci şi oamenii obişnuiţi, de pe stradă, alături de colegii de şcoală care ajunseseră să îi hărţuiască. Laura Lopes, o tânără care pare bucăţică ruptă din celebra sa mamă, a fost cel mai afectată dintre cei doi fraţi, ajungând până acolo încât l-a confruntat pe Charles, cerându-i s-o lase în pace pe mama ei.

În acest război al mariajelor dezbinate, William şi Harry i-au luat partea mamei lor, regretata Prinţesă Diana, în timp ce Laura şi Tom au făcut front comun în jurul tatălui Andrew, care a divorţat de Camilla în anul 1995. Niciunul dintre aceşti copii n-a fost, aşadar, de acord cu relaţia dintre cei doi foşti amanţi. În plus, conform autoarei regale Katie Nicholl, Harry şi William nu i-au putut suferi, la început, pe fraţii lor vitregi. Iar Will şi Laura, în special, au avut multe de împărţit. “William şi Laura se certau îngrozitor legat de cine este vinovat pentru destrămarea mariajelor părinţilor lor. William o învinovăţea pe Camilla pentru toată durerea cauzată mamei sale, Diana, iar Laura, care avea doar 14 ani atunci când a aflat de relaţia celor doi, era foarte furioasă din cauza asta. Aceasta nu se lăsa mai prejos şi îi replica lui William: «Tatăl tău mi-a distrus viaţa!»”.

Între timp, relaţia celor doi s-a normalizat, iar unul dintre cei trei copii ai Laurei, fiica Eliza, a fost chiar domnişoară de onoare la nunta lui William cu Kate Middleton, din 2011. Odată cu oficializarea relaţiei dintre Charles şi Camilla în 2005, cei patru copii şi-au dat seama că nu are niciun rost să menţină tensiunea dintre ei şi au creat, în schimb, o relaţie normală de familie. Ce fac, astăzi, aceşti doi fraţi vitregi ai prinţilor?

Laura, de profesie curator de artă, este căsătorită din 2006 cu un fost model Calvin Klein, pe numele lui Harry Lopes, şi are trei copii.

Fratele ei mai mare, Tom, este un apreciat autor de cărţi de reţete şi critic culinar, tatăl a doi copii rezultaţi din mariajul cu jurnalista Sara Buys. Cel mai interesant este că, atunci când tatăl lor vitreg, Charles, va deveni rege, Laura şi Tom Parker ar putea primi, la rândul lor, titluri regale. Până la urmă, se pare că asocierea lor cu “spărgătorul de case” Charles nu este chiar fără beneficii...

Modifică Setările