News

Cine vor fi naşii de botez ai micuţei Prinţese de Cambridge? Iată primele speculaţii!

de admin

De la fostul Rege Constatine al II-lea al Greciei şi până la verişoara reginei, Prinţesa Alexandra, aproape toţi naşii de botez aleşi pentru Prinţul William, în 1982, au fost membri ai familiilor regale.

Însă, când a fost botezat Prinţul George, în octombrie 2013, singurul membru regal la botez a fost chiar bebeluşul, având în vedere că toţi cei şapte naşi de botez au fost aleşi din rândul prietenilor Ducesei şi ai lui William.

Amintim, că pe atunci,toată lumea se aştepta ca naşii de botez ai micuţului George să fie membri ai familiei regale, Prinţul a fost botezat de şapte prieteni şi apropiaţi ai Ducesei de Cambridge şi a Prinţului William. De fapt, singurul membru regal care a fost inclus pe lista naşilor este verişoara lui William, Zara Tindall. Printre naşii micuţului s-au numărat: fosta colegă de şcoală a lui Kate, Emilia Jardine-Paterson, un vechi prieten al familiei Middleton, William van Gutsen, cel mai bun prieten al cuplului din facultate,, Olivia Baker, secretarul personal al lui William şi al lui Kate, Jamie Lowter-Pinkerton, fiul Ducelui de Westminster, Hugh Grosvenor, şi o veche prietenă a prinţesei Diana, Julia Samuel. Mai amintim şi că la botezul micuţului George, cuplul regal a încălcat de două ori protocolul pentru botez: odată că au invitat doar cinci membrii ai familiei regale şi a doua oară când au renunţat la tradiţia care presupunea ca micuţul George să fie botezat la Palatul Buckingham, în Sala de Muzică.

În cazul celei mai noi prinţese de Cambridge, se pare că istoria se va repeta. Potrivit primelor speculaţii apărute la Palat, alţi şapte prieteni, şi poate din nou Zara Tindall, or să fie cei care o s-o creştinizeze pe micuţa lui Kate şi a lui William.

Să fie oare aşa? Kate şi William vor alege ca naşi de botez pentru fiica lor tot oameni din rândul prietenilor lor, în detrimentul sângelui albastru?

Vestimentaţie purtată la botez

La botezul Prinţului George, Ducesa a purtat o ţinută personalizată Alexander Mc Queen (aceeaşi casă de modă care i-a realizat şi rochia de mireasă), iar micuţul George a purtat o rochie de dantelă crem, o copie fidelă a celei purtate de prima fiica a Reginei Victoria.

În cazul celei mai noi prinţese britanice ar fi fost indicat să fie botezată cu rochia pe care a purtat-o Regina Elisabeta, Prinţul Charles, prinţii William şi Harry, dar şi prinţesele Beatrice şi Eugenie, însă din păcate, rochiţa nu mai poate fi purtată, deşi a fost recondiţionată.

Alte guri spun că, cel mai probabil, micuţa va purta aceeaşi rochie pe care a purtat-o şi fratele său, Prinţul George.