News

Ciufulită şi cu privirea pierdută. Aşa arăta Britney Spears când a ieşit, de Paşti, din clinica de psihiatrie unde e internată

Ciufulită şi cu privirea pierdută. Aşa arăta Britney Spears când a ieşit, de Paşti, din clinica de psihiatrie unde e internată

Prinţesa Pop a primit permisiunea de-a lua o pauză de la programul intens pe care îl urmează în clinica de psihiatrie în care este internată, pentru a pleca, timp de o zi, în duminica Paştelui, într-o excursie cu iubitul ei.

Sam Asghari a fost cel care i-a luat apărarea iubitei lui atunci când aceasta s-a internat în clinica de psihiatrie în care este şi-n prezent. El a spus lumii întregi cum e nevoie de curaj şi putere, nicidecum de slăbiciune, pentru a face acest pas. Tot el este cel care a vizitat-o pe cântăreaţa de 37 de ani şi i-a fost alături acesteia weekendul care a trecut, în prima ei “evadare” din clinica cu pricina de până acum.

Cu privirea pierdută şi deloc stăpână pe situaţie

Asghari a păzit-o pe iubita sa de paparazzi în momentul când amândoi au ieşit împreună din hotelul Montage din Beverly Hills. Prinţesa Pop purta o rochiţă roşie, în stilu-i caracteristic, şi părul complet ciufulit. Mai îngrijorător, însă, este faptul că diva pare că şi-a pierdut din strălucirea pe care o afişa de curând, adică înainte de-a se interna în clinica de psihiatrie.

Modifică Setările