News

După Ciutacu, Răzvan Ciobanu critică dur vestimentaţia lui Carmen Iohannis

După Ciutacu, Răzvan Ciobanu critică dur vestimentaţia lui Carmen Iohannis

Iată şi o părere avizată, din partea unuia dintre ce mai cunoscuţi designeri vestimentari de la noi. Din păcate, însă, aceasta nu este una laudativă la adresa ţinutei purtate de Prima Doamnă la Bookfest.

E clar! Carmen Iohannis e prinsă sub tirul comentariilor vizavi de alegerile sale vestimentare. Asta, cu toate că a apelat la designeri renumiţi (Alexandru Ciucu, Stephan Pelger, Eli Lăslean) care să-i compună garderoba oficială.

Aşa se face că, în timp ce unii îi laudă stilul, alţii îl arată cu degetul. După comentariul de ieri al lui Victor Ciutacu, iată şi părerea avizat a lui Răzvan Ciobanu.

„Nu suntem chiar o ţară de proşti, ne dezmeticim noi mai greuţ. Oare preşedintele/scriitor sau scriitorul/preşedinte s-o dezmetici şi 'nealui?! Că Prima Doamnă văd că se agită, precum Pepsi-Cola, pe tema cârpiţelor“, îşi începe el comentariul pe contul său de socializare.

Citeşte şi:


Victor Ciutacu critică apariţia lui Carmen Iohannis la Bookfest

„Nu îi iese, dar îmi place că-i războincă şi tot zgârmă în prostul său gust. Sper să reuşească, careva. cândva să-i scoată din cap rochiţele mini şi fără mâneci. Şi o să o şi înveţe care-i treaba cu cârpa şi care e potrivit să facă/poarte o rochie. Zău, ce o fi aşa de greu?! A... merg pe principiul că noi ăştia care «lătrăm» suntem invidioşi şi răi, iar ei sunt pe sistemul «artiştilor neînţeleşi»! Îmi cer scuze, domnule scriitor de SF-uri şi doamnă purtătoare de «hainele împăratului»“.

Foto: pagina personală

Modifică Setările