News

Clanul Jolie-Pitt, din nou pe red carpet. Frumoasa Shiloh a purtat o rochie modificată de-a Angelinei Jolie

Clanul Jolie-Pitt, din nou pe red carpet. Frumoasa Shiloh a purtat o rochie modificată de-a Angelinei Jolie camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Festivalul apariţiilor pe covorul roşu al Angelinei Jolie însoţită de copiii ei continuă.

Clanul Jolie-Pitt s-a reunit, ieri seară, la premiera din Londra a noului film al Angelinei Jolie, Eternals. Ca şi în cazul premierei din Los Angeles, Angelina şi-a strâns lângă ea cinci dintre cei şase copii, şi anume pe Maddox, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox, spre deliciul audienţei. Ca de obicei, cea care a ieşit în evidenţă a fost frumoasa Shiloh Jolie-Pitt, adolescenta de 15 ani purtând pe covorul roşu o rochie Dior pe care mama ei a afişat-o pentru prima oară în 2019, la turneul de promovare al filmului Maleficent.

Shiloh a adus ceva modificări acestei piese, scurtând-o până deasupra genunchilor şi completând-o cu o pereche de balerini negri. De data aceasta, blondina a adoptat şi un machiaj ceva mai vizibil, dând de înţeles nu doar c-a început să-şi accepte feminitatea, ci că devine o domnişoară foarte cochetă. Cât despre Angelina, aceasta a purtat la această nouă premieră o ţinută foarte şic, constând într-o fustă amplă, din satin, o bluză lejeră şi un sacou în ton cu fusta.

Se pare că fiicele divei de la Hollywood şi-au făcut un obicei din a împrumuta piese couture din garderoba mamei lor, primul exemplu fiind cel al Zaharei, care a purtat o ţinută Elie Saab la premiera din Los Angeles a filmului Eternals, aceeaşi pe care Angie a afişat-o la gala Oscar din 2014.

Foto: Profimedia, Getty Images

Comentarii

Modifică Setările