News

Claudia Cardinale a împlinit 80 de ani. Iată cum a sărbătorit Primadonna italiană!

Claudia Cardinale a împlinit 80 de ani. Iată cum a sărbătorit Primadonna italiană! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

BGUK_1206884 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, ITALY ** Naples, ITALY - *EXCLUSIVE* - Italian actress Claudia Cardinale celebrate her 80th birthday together with the actor Nicola D'Oltrone, other friends and family at the San Carlo Theatre in Naples and at the restaurant "Lo Scugnizzo" Pictured: Claudia Cardinale BACKGRID UK 27 OCTOBER 2009 UK: +44 208 344 2007 / [email protected] USA: +1 310 798 9111 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

A împlinit frumoasa vârtă de 80 de ani pe 15 aprilie, iar Claudia Cardinale a sărbătorit cu fast. A fost una dintre cele mai frumoase femei ale anilor ’60, cu o carieră de succes în actorie şi cu un fizic care a sucit minţile multor bărbaţi, rivala de temut a divelor Sophia Loren şi Gina Lollobrigida.

Şi-a petrecut peste şase decenii pe platourile de filmare şi a devenit, anul trecut, imaginea aniversară a Festivalului de Film de la Cannes. Era de o frumuseţe fără cusur, dar şi la cei 80 de ani, Primadonna italiană este în forţă.

Şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de prieteni, cu zâmbetul pe buze, fără pic de nostalgie. Alături de ea au fost actorul Nicola D'Oltrone, prieteni şi membri ai familie, adunându-se cu toţii la Teatrul San Carlo din Napoli şi la restaurantul "Lo Scugnizzo".

"Nu-mi pasă", a spus actriţa. "Este normal, timpul trece, nu sunt nostalgică", vorbind despre cei 80 de ani împliniţi. Spre deosebire de alte dive, ea a ales să îmbătrânească natural, împotrivindu-se cu tărie să apeleze la operaţii estetice: "Urăsc toate astea". Şi în ciuda vârstei, Claudia încă mai urcă pe scena teatrului Teatro Augusteo din Napoli, pentru a juca într-o nouă piesă. "Nu mi-am ascuns niciodată anii, n-am fost şi nu voi fi o stea, sunt o femeie normală ca oricare alta".

Iată fotografii cu ea din tinereţe!

Foto: Hepta

Modifică Setările