Vedete

Claudia Pătrăşcanu a plecat cu Bădălău în vacanţă. Îşi mai dau o şansă? Ce spune solista

Claudia Pătrăşcanu a plecat cu Bădălău în vacanţă. Îşi mai dau o şansă? Ce spune solista

Surpriză neaşteptată! În plin proces de divorţ, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au renunţat la divergenţe şi au plecat cu copiii la munte, semn că între ei lucrurile s-au schimbat radical.

În pozele postate pe conturile de socializare, solista se bucură de vacanţa de cinci stele la Poiana Braşov şi pare mai fericită ca niciodată. Claudia îşi supraveghează băieţii când se dau cu sania sau când iau primele ore de ski.

Rămâne de văzut dacă a revenit la sentimente mai bune şi renunţă la separare. Invitată la o emisiune TV, artista a dat însă de înţeles că e posibil să mai formeze un cuplu cu cel căruia i-a dăruit doi copii. Chiar şi aşa, nu va renunţa însă la cariera muzicală.

“Mi-aş fi dorit ca acest proces să nu existe. Îmi iubesc enorm copiii şi vreau să îi menajez cât pot. Îmi doresc ca, într-un final, tatăl să conştientizeze acest lucru şi să ia cea mai bună decizie pentru copiii noştri, care merită să se bucure zi de zi de prezenţa părinţilor, de căldură şi iubire”, spunea Claudia pentru OK!

Artista a recunoscut că s-a simţit trădată de cel  pe care îl iubea, iar asta a dus la o ruptură în relaţia lor. “Omul pe care îl iubeam dispăruse, de o lungă perioadă de timp, din viaţa de familie. Se întâmplase cu un an în urmă ca, în viaţa iubirii mele, a tatălui copiilor mei, să apară altcineva. Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini. Nu mai era pentru noi. În schimb, era pentru altcineva. Am trăit mult timp în minciună, durere, suferinţă, singurătate şi umilinţă. Aveam discuţii fără nici un rezultat. După alte şi alte apariţii ale lui lângă acea femeie de care toată lumea ştia, dar nimeni nu lua atitudine, mi-am luat inima în dinţi şi am scris acel mesaj, după care m-am trezit dată afară din casă de către omul căruia m-am dăruit, cândva. Şi nu am fost dată afară singură, ci cu ambii copii”.