News

Claudia Pătrăşcanu e în izolare cu copiii la Constanţa: "Aici suntem în siguranţă, suntem sănătoşi"

Claudia Pătrăşcanu e în izolare cu copiii la Constanţa: "Aici suntem în siguranţă, suntem sănătoşi"

Claudia Pătrăşcanu a luat decizia cu gândul la copiii ei! Vedeta a părăsit Bucureştiul şi se află cu familia în izolare la Constanţa!

De aproximativ o lună de zile, Claudia Pătrăşcanu nu a mai dat vreun semn în mediul online. Se pare că tot timpul la acordat copiilor săi. Împreună cu cei doi băieţei ai săi, ea a părăsit Bucureştiul. De patru săptămâni se află la Constanţa, la mama sa. Cântăreaţa a preferat ca izolarea din cauza coronavirusului să o petreacă alături de familie, o parte din ea. 

Claudia Pătrăşcanu face activităţi cu micuţii, le găteşte, se îngrijeşte atent de educaţia şi creşterea lor exact aşa cum făcea şi înainte. Astăzi, vedeta a transmis un mesaj în mediul online. 

"Vă mulţumesc pentru mesaje de care mi le-aţi trimit atât pe Facebook, cât şi pe Instagram.

Am preferat să ne retragem la Constanţa unde este mult mai bine, suntem în siguranţă. Suntem sănătoşi, slavă domnului şi mulţumim. Îmi doresc din suflet să ne revedem cu bine.", a transmis Claudia Pătrăşcanu într-un video pe Instagram.  

Aceasta este încă în divorţ de tatăl băieţilor săi, procesul nu a ajuns la final, dar, până atunci, micuţii sunt în îngrijirea ei, iar tatăl le plăteşte pensie alimentară. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prin credinţa şi răbdare,ajungi la binecuvântare!🙏🏻💋

A post shared by Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) on

Claudia Pătrăşcanu e în divorţ de tatăl copiilor săi

Artista este încă în divorţ de soţ, de Gabi Bădălău. Procesul e în derulare, iar Claudia Pătrăşcanu a făcut noi dezvăluiri, recent fiind acuzată că ar aştepta averi şi pensie alimentară mare din partea tatălui copiilor ei. Cântăreaţa a negat totul, mai mult de atât, ea munceşte şi mai mult pentru a le oferi copiilor ei un trai cât mai bun.

În plus, cântăreaţa nu are prea mari aşteptări din partea lui Gabi Bădălău, conform spuselor ei, bărbatul nu şi-a vizitat prea des copiii şi nici nu le poate oferi o pensie alimentară mare, el primeşte un salariu minim pe economie. 

"S-a scris în presă că aştept avere şi pensie alimentară că să-mi reconsolidez cariera...Păi dacă ar fi fost aşa... aşteptăm, nu?! N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanţă pentru divorţ. Din fericire, nu am aşteptări nici de la soţul meu, nici de la instanţă! Ce aşteptări aş putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soţului meu???

Mi-am demarat singură proiectele pentru traiul şi binele nostru. Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta şi tot ce fac, voi face pentru ei şi pentru confortul lor, să le fie cel mai bine!!!! După ce am fost daţi afară din casă, tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricţii să-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar că i-a vizitat când a avut timp şi dispoziţie, că era drumul lung pentru el.

Pentru confortul copiilor mei, de a fi mai aproape de tatăl lor şi a nu mai fi supuşi la naveta Bolintin-Agigea, am ales să ne mutăm la Bucureşti, fără să aştept “ averi şi pensii alimentare“ . Nu am solicitat nimic pentru mine personal, NICIODATĂ, a fost alegerea soţului meu calea judecătorească. Acum, să decidă legea şi orice va decide va fi tot pentru copiii mei, pentru că, în primul rând ei, merită TOT pe lumea asta. Este normal ca eu, ca mamă, să fac ce-mi stă-n puteri pentru ei. Până în prezent, consider că doar de linişte şi pace au nevoie sufletele mele minunate, atât! Restul am eu grijă s-o ducem bine...până la pensia mea, nu până la a lor(din partea tatălui).", a dezvăluit Claudia Pătrăşcanu. 

Modifică Setările