News

Claudia Pătrăşcanu nu are pretenţii financiare în divorţul de Gabi Bădălău: "Nu am aşteptări nici de la soţul meu, nici de la instanţă"

Claudia Pătrăşcanu nu are pretenţii financiare în divorţul de Gabi Bădălău: "Nu am aşteptări nici de la soţul meu, nici de la instanţă" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Claudia Pătrăşcanu a făcut noi dezvăluiri despre divorţul de tatăl copiilor ei. Vedeta a precizat clar că nu aşteaptă nici averi şi nici pensii alimentare mari din partea acestuia pentru ea şi copii. 

Artista este încă în divorţ de soţ, de Gabi Bădălău. Procesul e în derulare, iar Claudia Pătrăşcanu a făcut noi dezvăluiri, recent fiind acuzată că ar aştepta averi şi pensie alimentară mare din partea tatălui copiilor ei. Cântăreaţa a negat totul, mai mult de atât, ea munceşte şi mai mult pentru a le oferi copiilor ei un trai cât mai bun. 

În plus, cântăreaţa nu are prea mari aşteptări din partea lui Gabi Bădălău, conform spuselor ei, bărbatul nu şi-a vizitat prea des copiii şi nici nu le poate oferi o pensie alimentară mare, el primeşte un salariu minim pe economie. 

"S-a scris în presă că aştept avere şi pensie alimentară că să-mi reconsolidez cariera...Păi dacă ar fi fost aşa... aşteptăm, nu?! N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanţă pentru divorţ. Din fericire, nu am aşteptări nici de la soţul meu, nici de la instanţă! Ce aşteptări aş putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soţului meu???

Mi-am demarat singură proiectele pentru traiul şi binele nostru. Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta şi tot ce fac, voi face pentru ei şi pentru confortul lor, să le fie cel mai bine!!!! După ce am fost daţi afară din casă, tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricţii să-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar că i-a vizitat când a avut timp şi dispoziţie, că era drumul lung pentru el.

Pentru confortul copiilor mei, de a fi mai aproape de tatăl lor şi a nu mai fi supuşi la naveta Bolintin-Agigea, am ales să ne mutăm la Bucureşti, fără să aştept “ averi şi pensii alimentare“ . Nu am solicitat nimic pentru mine personal, NICIODATĂ, a fost alegerea soţului meu calea judecătorească. Acum, să decidă legea şi orice va decide va fi tot pentru copiii mei, pentru că, în primul rând ei, merită TOT pe lumea asta. Este normal ca eu, ca mamă, să fac ce-mi stă-n puteri pentru ei. Până în prezent, consider că doar de linişte şi pace au nevoie sufletele mele minunate, atât! Restul am eu grijă s-o ducem bine...până la pensia mea, nu până la a lor(din partea tatălui).", a dezvăluit Claudia Pătrăşcanu. 

Ce pensie alimentară primesc copiii Claudiei Pătrăşcanu din partea tatălui lor. Gabi Bădălău nu le oferă o sumă prea mare

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău sunt în proces de divorţ. Copiii au rămas la ea, iar tatăl le oferă acestora o pensie alimentară. Conform cântăreţei, suma nu este prea mare!

Ştiu că v-aţi mutat, din nou, în Bucureşti pentru că tu ţi-ai reluat cariera în muzică. Primeşti deja pensie alimentară? Gabi vă susţine în vreun fel?

Mi-am reluat cariera muzicală, mi-am făcut şi un business cu haine online şi muncesc pentru a le oferi copiilor mei ceva în această viaţă. Eu nu pot să-mi las copiii fără aspiraţii şi fără viitor. Am reuşit să-mi cumpăr o casă în rate, o maşină pentru a mă putea descurca cu copiii. Am avut prieteni adevăraţi care, în aceste momente, mi-au întins o mână de nou, ca să le ofer lor ceea ce merită. Copiii mei primesc drept pensie alimentară atât cât revine dintr-un salariu minim pe economie al tatălui lor.