News

Claudia Pătrăşcanu, prima aniversare fără Gabi Bădălău. Cum a bifat împlinirea celor 39 de ani

Claudia Pătrăşcanu, prima aniversare fără Gabi Bădălău. Cum a bifat împlinirea celor 39 de ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Claudia Pătrăşcanu a împlinit ieri 39 de ani şi a ales să împartă acest moment cu băieţii ei şi cu cea care i-a dat viaţă.

“Astăzi este o zi specială pentru mine, ziua în care ...în urmă cu 39 de ani, mă năşteam să-i văd chipul mamei mele, îi mulţumesc pentru tot ceea ce sunt datorită ei şi pentru realizările mele. Am tot ce îşi poate dori un om pe acest Pământ’’, a scris Claudia pe un cont de socializare.

Solista încearcă să uite mariajul cu Gabi Bădălău şi să lase în urmă suferinţa trăită. Cei doi îşi vor încheia în curând socotelile şi la tribunal. Până atunci, Claudia face totul pentru a-şi câştiga îndependenţa, iar primul pas e deja bifat. Artista şi-a făcut un cadou la împlinirea celor 39 de ani, a pus pe picioare o afacere, un magazin online cu haine, cu care speră să îşi rotunjească veniturile. Ba mai mult, a ales să promoveze chiar ea, din postura de manechin, produsele ce vor fi comercializate.

Claudia Pătrăşcanu crede că, în curând, vor ieşi la suprafaţă informaţii de culise din divorţul pe care se pregăteşte să îl încheie. "Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut. Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa, pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l respect întotdeauna. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor", mărturisea solista, de curând, la TV.

 

Modifică Setările