News

Claudia Pătrăşcanu, reproşuri dure la adresa lui Bădălău. Care este mărul discordiei: "Mi s-au cumpărat avocaţii"

Claudia Pătrăşcanu, reproşuri dure la adresa lui Bădălău. Care este mărul discordiei: "Mi s-au cumpărat avocaţii" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Claudia Pătrăşcanu e din nou foc şi pară pe Gabi Bădălău.

Solista nu îşi doreşte ca cei doi copii pentru care se războieşte cu fostul soţ să fie testaţi de un psiholog. Ba mai mult, artista spune că primeşte ameninţări şi că avocaţii i-au fost cumpăraţi.

“Pot să renunţ la orice, dar NICIODATĂ la copiii mei ! Nu voi acceptă să fie supuşi umilinţelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu. Am fost ameninţată, mi s-au cumpărat avocaţii, mi s- a spus că nu am nicio şansă, căci mă lupt cu o familie influentă şi, totuşi, încă am speranţa că cererea aceasta se va judeca drept şi poate lucrurile se vor încheia aici .

Această doamna din imagine a fost acceptată ca şi psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei.

Oare cum pot instituţiile din ţara noastră să accepte că nişte minori să fie supuşi consultaţiilor cu astfel de psihologi?!

Vă las pe voi să trageţi concluzii,ce va inspiră această doamna?!

Ce calitate poate avea această doamnă psiholog care nici nu ştie să scrie, care demonstrează prin fotografii gesturi obscene sau care rade de artiştii ţării noastre?!”, mărturiseşte Claudia.

 

Modifică Setările