Vedete

Claudia Pătrăşcanu, schimbare radicală de look! Este aproape de nerecunoscut, ce şi-a făcut cântăreaţa FOTO

Claudia Pătrăşcanu, schimbare radicală de look! Este aproape de nerecunoscut, ce şi-a făcut cântăreaţa FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Claudia Pătrăşcanu, încă soţia lui Gabi Bădălău, a trecut la o schimbare drastică. A decis să îşi schimbe culoarea părului în blond.

Claudia a fost brunetă toată viaţa sau şatenă. Însă acum cântăreaţa spune că era nevoie de o schimbare.

În urmă cu câteva săptămâni, scria asta pe Instagram: ”Pot să fac orice atunci când soarele străluceşte deasupra mea: niciun munte nu este prea înalt şi niciun obstacol prea mare pentru a fi depăşit. În orice om străluceşte un soare!”

Acum, vedeta a ales să se tundă, dar şi să-şi facă şuviţe blonde, dându-i un aspect foarte tineresc şi în ton cu vremea de afară. Mai mult de atât, încă soţia lui Gabi Bădălău, nu şi-a mai lăsat părul aranjat ca înainte ci a ales să şi-l onduleze.

Chiar dacă Claudia zâmbeşte şi spune pe conturile de socializare că este bine, situaţia în care se află cu fostul soţ nu este încă rezolvată, iar o înfăţişare nouă chiar îi poate da un motiv să se înveselească. Multe femei care se află în pragul divorţului sau au trecut deja printr-unul aleg o schimbare radicală de look fiindcă după o experienţă dureroasă de viaţă ai nevoie să schimbi ceva.

Sperăm ca şi pentru Claudia noua nuanţă de păr să îi aducă multe zâmbete.

Artista s-a vopsit la Constanţa şi a scris pe contul său de socializare: ”Schimbările sunt întotdeauna binevenite atunci când sunt făcute de către cei mai buni.”

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările