Vedete

Claudia Pătrăşcanu, schimbare uimitoare! Artista şi-a vopsit părul blond şi mărturiseşte că nu e uşor deloc

Claudia Pătrăşcanu, schimbare uimitoare! Artista şi-a vopsit părul blond şi mărturiseşte că nu e uşor deloc camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Deşi toată lumea o ştie brunetă sau şatenă, culoare care îi venea splendid, Claudia a decis că e momentul pentru o schimbare drastică. Însă după ce a fost aranjată la coafor, e de părere că nu îi va fi uşor cu noua nuanţă.

Blondul este, într-adevăr, o culoare foarte pretenţioasă. Iar Claudia se va vedea nevoită să-şi dubleze timpul alocat aranjării. Însă probabil că a avut nevoie de o schimbare. Conflictul dintre ea şi tatăl copiilor săi, Gabi Bădălău, poate fi responsabil de nevoia acută de schimbare. Aşadar, solista şi-a luat inima în dinţi şi a mers la salon.

Pe secţiunea de Stories, Claudia le-a arătat fanilor rezultatul, direct de la coafor. După care din maşină a scris: ”Sper să rezist o lună.” Bădălău, care şi-a refăcut viaţa alături de Bianca Drăguşanu, a spus despre Claudia că ar avea un iubit la Constanţa şi că de aceea nu doreşte să revină în Bucureşti.

Artista a negat însă speculaţiile fostului soţ şi a menţionat că dacă va fi să reînceapă o nouă relaţie, noul bărbat va fi atent analizat înainte, lăsând de înţeles că are nevoie de cineva pe care să se poată baza şi care să nu îi dea viaţa peste cap, în condiţiile în care are şi doi copii.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările