News

Claudia Pătrăşcanu se pregăteşte de botez

Claudia Pătrăşcanu se pregăteşte de botez

Fosta membră a trupei Sexxy îşi va creştina, weekendul acesta, cel de-al doilea băieţel.

Pe 24 ianuarie, Claudia Pătrăşcanu l-a adus pe lume pe cel de-al doilea fiu al ei, care a primit numele Nicholas Mihail. Weekendul acesta, ea şi soţul ei, Gabi Bădălău, îl vor creştina cu mare fast.

”Botezul este sâmbăta aceasta, pe 22 aprilie. Acum, la al doilea copil, e mult mai lejer, mai ales că noi am trecut rapid prin două evenimente, botezul lui Gabriel (2 ani şi jumătate) şi nunta. A fost totul rapid, acum iar botez... Ne-am familiarizat cu situaţiile astea, deja avem aceleaşi persoane cu care colaborăm. pe aranjamente florale, pe design”, a declarat Claudia Pătrăşcanu pentru ”Răi, da' buni”.

Aşa a fost la nunta Claudiei cu Gabi Bădălău.

"Gabi a ales locaţia, de data aceasta, şi sunt foarte fericită şi mulţumită. O să fie o petrecere  mai restrânsă decât cea a lui Gabriel. Totul va fi în alb, tema este îngeri şi tot salonul va fi amenajat foarte frumos".

Claudia Pătrăşcanu spune că cei doi băieţei pe care îi are sunt comorile ei şi că nu mai doreşte şi alţi copii.

El e Nicholas Mihail.

"A fost mult mai uşor de data aceasta, am fost mult mai relaxată decât la Gabriel, am avut mai mult timp pentru noi, şi eu şi Gabi. Acum avem şi o bonă care ne ajută şi stă intern la noi. Am timp să şi dorm, să şi mănânc. Am slăbit mult mai repede la Gabriel, acum mai am de dat jos vreo 5 kilograme, dar asta este", a mai dezvăluit Claudia despre viaţa ei de mămică de doi copii.

"Viaţa e acum şi mai frumoasă. Acum ne simţim împliniţi cu adevărat", a completat ea.

Fericire în 4.
Modifică Setările