News

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, împreună la ziua fiului lor cel mic. Nicolas a împlinit 4 ani

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, împreună la ziua fiului lor cel mic. Nicolas a împlinit 4 ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Copiii îi aduc împreună pe Claudia Pătrăşcanu şi pe Gabi Bădălău. Chiar dacă sunt în divorţ, cei doi s-au revăzut la petrecerea fiului lor cel mic. Cum s-au comportat unul faţă de altul?

De aproximativ doi ani de zile, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău sunt în divorţ. Iniţial, cei doi plănuiau să divorţeze la notar, au mers şi la un mediator ca să stabilească termenii şi bunurile pe care le împart la separare. Se pare că nu s-au înţeles şi au ajuns la proces. Andreea Bănică este martorul Claudiei Pătrăşcanu, ea ştie cum Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe Claudia cu tot cu copii. 

Divorţul e departe de a se pronunţa, cei doi părinţi nu au căzut de comun acord. Claudia Pătrăşcanu îşi doreşte o pensie lunară de 3.000 de euro pentru copiii ei până la vârsta de 21 de ani, dar şi banii pe care îi obţinea din concerte pe timpul căsătoriei. Spune că familia soţului îi lua pe toţi. De partea cealaltă, Gabi Bădălău susţine că băieţii lui vor avea parte de o creştere mai bună, de condiţii mai bune, de o educaţie aleasă alături de el şi de familia lui. 

Cei doi s-au revăzut acum câteva zile la judecătorie, dar şi în weekend, la ziua fiului lor. Băieţelul lor cel mic a împlinit patru ani, iar Claudia Pătrăşcanu i-a organizat o petrecere la munte, la Predeal. Micuţul a avut tort, a suflat în lumânări! Alături de el au fost ambii părinţi. Se pare că de dragul băieţeilor, cei doi se pot înţelege, par o adevărată familie. 

 

Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu chiar au făcut poze alături de copiii lor, iar apoi le-au încărcat pe reţelele de socializare. Andreea Bănică a reacţionat: "Iubire mica la multi ani 🎈🎉🎁🎊🧸💙 Sa ai parte de fericire, bucurii, iubire, prieteni buni si o mama linistita"

Mulţi au crezut că cei doi s-au împăcat, dar Claudia Pătrăşcanu a ţinut să specifice pe Instagram: "Va multumesc pentru gândurile frumoase şi pentru urari. Va imbratisez şi ptr a nu da curs discuţiilor..... astăzi,ne am reunit doar pentru aniversarea lui Nicolas."

Priviţi imagini în galeria foto!

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările