Lifestyle

Claudia Schiffer uimeşte cu formele ei şi la 49 de ani: "Nu regret că îmbătrânesc"

Claudia Schiffer uimeşte cu formele ei şi la 49 de ani: "Nu regret că îmbătrânesc" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Claudia Schiffer a dezvăluit recent că nu vrea să-şi petreacă întreaga viaţă încercând să pară de parcă ar avea încă 20 de ani. Blonda a fost votată cea mai frumoasă femeie din lume în mai multe rânduri, iar în anii '90 era unul dintre cele mai populare modele. Cu toate astea, nici la 49 de ani nu şi-a pierdut formele.

În cel mai recent interviu, Claudia a mărturisit că nu se teme că îmbătrâneşte şi crede că femeile ar trebui să fie mândre de vârsta lor. "În fiecare an, asta aduce noi aventuri şi multă înţelepciune, aşa că nimeni nu ar trebui să se teamă de viitor", spune Schiffer.

Deşi voia să studieze dreptul, viaţa avea alte planuri pentru ea. Un agent care lucra pentru o agenţie majoră a descoperit-o, iar restul este istoric. Claudia a apărut pe coperta revistei „Elle”, iar cariera ei a luat un avânt neaşteptat.

Astăzi, este mândră de viaţa ei şi mărturiseşte că se simte asemea unui star rock. Ar refuza chiar să se întoarcă cu 20 de ani în urmă şi să fie din nou tânără.

Modifică Setările