Agenda

Cleopatra Stratan este de nerecunoscut! Cu vocea maturizată, foarte sexy şi pe tocuri de 10 cm! FOTO&VIDEO

Cleopatra Stratan este de nerecunoscut! Cu vocea maturizată, foarte sexy şi pe tocuri de 10 cm! FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Fiica lui Pavel Stratan ne surprinde cu un nou look, semn că adolescenta e într-o continuă transformare.

Cleopatra Stratan nu mai e de mult timp o fetiţă cu codiţe! La cei 15 ani ai săi, adolescenta experimentează noi coafuri şi este deschisă la noi provocări.

La mai bine de zece ani după ce a cucerit inimile tuturor cu piesa ”Ghiţă”, Cleopatra Stratan surprinde cu look-ul său de domnişoară atrăgătoare.

Dacă, în ultimul timp, anunţase că se va concentra mai mult pe învăţătură, iată că fiica lui Pavel Stratan n-a putut sta prea mult timp departe de scenă şi a lansat un nou clip video, în care povestea de dragoste a copilăriei e înlocuită cu povestea de dragoste a adolescenţei.

Noul clip al Cleopatrei Stratan, "Te las cu inima", a fost filmat pe  peronul unei gări, locul despărţirilor şi al reîntâlnirilor. În clip, la fel că şi în versurile piesei, apar mai multe elemente care se regăsesc şi în clipul „Ghiţă“ şi arată evoluţia Cleopatrei Stratan de la copilărie la adolescenta fermecătoare de astăzi.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani, când hit-ul ei „Ghiţă“ s-a auzit inclusiv în ţări că Japonia, Spania şi Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. Cel mai recent single pe care şi-a făcut auzită vocea este „Mami“, piesă lansată în anul 2017 de Cezar Stratan, fratele Cleopatrei.

Artista născută în Republica Moldova deţine nu mai puţîn de şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de success, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţă unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o ţară la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.