Muzica

Cleopatra Stratan, foarte sexy în noul videoclip. Fanii au comparat-o cu Dua Lipa

Cleopatra Stratan, foarte sexy în noul videoclip. Fanii au comparat-o cu Dua Lipa

Începutul de an a venit la pachet cu un nou single pentru îndrăgita Cleopatra Stratan. Artista şi-a lansat, astăzi, videoclipul piesei ”Adio”.

Cleopatra Stratan a lansat astăzi videoclipul piesei ”Adio”, care ne-o arată într-o ipostază în care n-am mai văzut-o până acum. Mult mai sexy şi mai matură ca de obicei, Cleo apare îmbrăcată într-o rochie sofisticată şi având un hairstyle interesant, despre care fanii notează că ar fi inspirat de la Dua Lipa (colaj, sus).

„Român Burlaca semnează şi de dată asta acest videoclip şi îi mulţumesc din suflet pentru ce a realizat! Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chişînău. A fost foarte interesant: ţinute noi, alt look, altă poveste, altă perspectiva, cadre noi şi emoţii diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, băiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sunt prietene, ne-am înţeles foarte bine de la început şi încă ţinem legătură. Sper foarte mult să va placă. «Adio» este o piesă in care s-ar putea regăsi oricine: despărţirea pentru totdeauna”, mărturiseşte Cleopatra.

Modifică Setările