Vedete

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, prima apariţie împreună de când au confirmat relaţia. Ea l-a acoperit cu săruturi

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, prima apariţie împreună de când au confirmat relaţia. Ea l-a acoperit cu săruturi camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Nu au rezistat prea mult departe unul de altul! Edward Sanda a călătorit la Chişinău imediat cum graniţele s-au deschis. S-a văzut cu iubita sa, cu Cleopatra Stratan, pentru prima oară de când au confirmat relaţia. 

Sunt frumoşi, talentaţi, cu pasiuni comune. Împărtăşesc iubirea pentru celălalt şi cea pentru muzică. Edward Sanda (22 de ani) şi Cleopatra Stratan (17 ani) formează cel mai nou cuplu din showbiz şi trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, momentan la distanţă.

Prima dată s-au văzut pe 1 iunie 2014 la Caracal, la un concert, unde „eu am cântat în deschiderea concertului ei. Dar nu am ştiut J decât când am ajuns acolo. Am şi făcut o poză împreună atunci”, povesteşte Edward. Cei doi artişti s-au revăzut în 2018, atunci când „eu pregăteam piesa <Te las cu inima> şi am mers la studio să înregistrez. Am crezut că şi el e în vizită, nu că lucrează acolo. Atunci am mai stat puţin de vorbă. La finalul lui 2018 am şi colaborat pentru melodia <Cozonac> şi ne-am văzut mai des când ne aflam în promovare cu ea şi am fost invitaţi la mai multe televiziuni”, adaugă Cleopatra.

Cei doi artişti au devenit un cuplu şi şi-au dat seama că  sunt perfecţi unul pentru celălalt, după cum spun chiar ei, în februarie, acest an. „Ne-am revăzut mai mult la începutul acestui an şi din februarie am decis să fim împreună. Însă până acum nu am petrecut aşa mult timp împreună, pentru că a început starea de urgenţă, iar Cleopatra a rămas la Chişinău şi nu a mai putut veni”, declară artistul.

Aşteptarea a luat acum sfârşit, Edward a mers în Republica Moldova. Ei se pregătesc să lanseze şi o piesă împreună, se pregătesc şi pentru filmarea videoclipului, iar artistul se bucură inclusiv că îşi va putea sărbători ziua de naştere alături de iubita sa. „Săptămâna aceasta împlinesc 23 de ani alături de Cleopatra. Avem mai multe proiecte împreună, pe lângă această piesă, şi vă vom povesti despre ele pe măsură ce le vom realiza”, spune Edward.

Cei doi îndrăgostiţi au făcut mai multe poze împreună, se pare că revederea a fost destul de dulce. Ea a purtat ruj roşu şi l-a sărutat, lăsându-i urme. Aşa imagini au publicat pe reţelele de socializare. Priviţi în galeria foto. 

Foto: Facebook, Instagram 

Modifică Setările