Uite unde va fi nunta Prințului Nicolae și ce rochie va purta Alina!

În septembrie, orașul Sinaia se va transforma într-un tărâm de poveste, cu prinți, prințese, rochii frumoase, lume elegantă. Prințul Nicolae al României și logodnica sa Alina Binder își vor uni destinele în micuțul oraș regal, de la poalele munților. 

Pentru prima oară de la anunțul potrivit căruia, în 30 septembrie 2018, Prințul Nicolae (32 de ani) și Alina Binder (29 de ani) se vor căsători, cei doi tineri au vorbit despre cum va arăta nunta, ce invitați vor avea, dar și despre cum i-a dăruit Nicolae inelul de logodnă și cum a perceput Alina prima întâlnire cu familia prințului.

Întrebat de ce a ales Sinaia pentru nunta sa, Nicolae a spus că acest oraș este foarte aproape de familia sa. „Aici, noi ne simțim foarte bine, ca acasă. Familia mea a lăsat o amprentă asupra acestui oraș. Sunt legat de acest oraș, deoarece Carol I a venit și a construit aici Domeniul Regal Peleș-Pelișor, iar familia mea a ajutat la dezvoltarea orașului”.

În ceea ce privește rochia de mireasă, Alina a spus că și-ar dori ca pe aceasta „să se regăsească câteva detalii tradiționale, subtile. Mi-ar plăcea să aibă o linie clasică și să mă simt relaxată în ea, să mă reprezinte. Aș vrea să fie creată de un designer român”.

Vezi ce alte detalii au oferit viitorii miri!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA