News

Clipe de groază pentru Kevin Hart! Actorul, la un pas de moarte: maşina i-a fost făcută zob, iar el a suferit răni grave

Clipe de groază pentru Kevin Hart! Actorul, la un pas de moarte: maşina i-a fost făcută zob, iar el a suferit răni grave camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Kevin Hart, actor de comedie recunoscut datorită rolurilor din „Jumanji“, „Un poliţist şi jumătate“ şi „Nuntaşi de închiriat“, a suferit un grav accident rutier zilele trecute, în Malibu.

Potrivit celor de la TMZ, care au anunţat în exclusivitate cumplita ştire, maşina actorului a fost făcută zob, însă Kevin Hart, care se afla în autovehicul, dar nu la volan, a scăpat cu viaţă, chiar dacă a suferit răni grave la spate.

Alături de Kevin Hart, în maşină se mai aflau şoferul şi o femeie, aceasta din urmă fiind în afara oricărui pericol, în timp ce cei doi bărbaţi au ajuns la spital, chiar dacă iniţial actorul a refuzat să fie preluat de ambulanţă şi a decis să meargă acasă.

Din primele cercetări, se pare că şoferul a pierdut controlul autovehiculului şi a ajuns pe câmp, plafonul maşinii fiind distrus în totalitate în urma impactului. Ajunse la faţa locului, autorităţile i-au găsit pe cei trei pasageri în maşină, datorită faptului că purtau centura de siguranţă. Chiar dacă era distrus în totalitate, plafonul nu se desprinsese de pe maşină, ci îi strivea pe pasageri, astfel că pompierii au tăiat de urgenţă plafonul.

Sursa citată mai notează că martorii incidentului au afirmat că nu înţeleg cum de Kevin Hart şi ceilalţi doi pasageri au reuşit să supravieţuiască, ţinând cont că maşina a fost făcută zob.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO