News

Clipe grele şi multe lacrimi la spital! Cristina Cioran a născut la şapte luni: "Rugaţi-vă pentru mine!"

Clipe grele şi multe lacrimi la spital! Cristina Cioran a născut la şapte luni: "Rugaţi-vă pentru mine!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Momente grele pentru Cristina Cioran! Vedeta a născut înainte de termen o fetiţă, iar asta din cauza problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat  în timpul sarcinii.

Vizibil slăbită şi marcată de acest eveniment, Cristina a transmis un mesaj de pe patul de spital. Prezentatoarea i-a îndemnat pe cei care îi urmăresc postările să se roage pentru ea, dar şi pentru fetiţa născută la şapte luni. „Sunt puternică, şi fetiţa mea este puternică. A venit mai devreme. Rugaţi-vă pentru mine şi pentru ea. Mai mult pentru ea! “, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran.

Vedeta recunoaştea de curând că medicii i-au descoperit un fibrom, iar asta o împiedică să nască natural.  

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu ştiu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaş care se rostogoleşte. Mi s-au umflat şi picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abţineam. O să mă abţin după de la mâncare”, declara Cristina la Prima TV.

 

Modifică Setările