News

Clipul incredibil de la care a pornit scandalul dintre Mircea Badea şi motociclistul Tedi! Totul s-a întâmplat în urmă cu 5 ani

Clipul incredibil de la care a pornit scandalul dintre Mircea Badea şi motociclistul Tedi! Totul s-a întâmplat în urmă cu 5 ani

Weekendul abia încheiat a consumat un nou episod care i-a avut în prim plan pe Mircea Badea şi pe motociclistul Teodor Emi, în urma căruia prezentatorul TV a fost bătut în ring şi făcut knock out în doar 5 secunde.

Povestea comună pe care cei doi bărbaţi o au a început în vara anului 2014, atunci când Mircea Badea realiza emisiunea „În gura presei“ într-un studio improvizat în faţa sediului Antena 1, iar mai mulţi motociclişti treceau intenţionat cu motoarele turate prin spatele moderatorului tv.

Vizibil iritat de ce se întâmplă pe stradă, Mircea Badea a vorbit în termeni duri despre acţiunea motocicliştilor şi i-a ameninţat pe aceştia cu bătaia, la un moment dat înjurându-i şi dorind să îi ia la bătaie cu o bâtă, afirmând că va ajunge la închisoare din cauza lor.

Iniţial, motocicliştii nu au ştiut ce doreşte să facă Mircea Badea, însă până la urmă, unul dintre aceştia, Teodor Emi, care era şi luptător profesionist, l-a provocat pe prezentator să se bată în ring. Mircea Badea a acceptat propunerea, iar prima luptă a avut loc în toamna anului 2014, la aproximativ trei luni după pornirea scandalului.

La acea vreme, Mircea Badea a rezistat în ring doar 3 minute, după care a abandonat lupta, oferindu-i satisfacţie nu doar motociclistului Tedi, ci şi tuturor oamenilor cu care se află în război moderatorul tv.

Acum, Mircea Badea a urcat din nou în ring alături de Teodor Emi, însă de acestă dată lupta a fost mult mai grea pentru prezentator, deoarece motociclistul a reuşit să-l facă K.O. pe iubitul lui Carmen Brumă în doar 5 secunde!

Imediat după meciul demonstrativ, Mircea Badea a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj despre ce s-a întâmplat în ring şi despre Tedi Emi: „Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizită are e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este autombilist pentru că şofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost şi nu voi fi niciodată. P.S.: Să spui cum am fost leşinat minute bune este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după“. Iar în emisiunea sa de la Antena 3, Mircea Badea s-a rezumat la a spune: „Eu m-am lovit la cap în weekend şi poate nu mai înţeleg bine“.

Aşa cum era de aşteptat, după ce Mircea Badea a fost făcut knock out, pe reţelele de socializare au apărut atât glume despre prezentator, cât şi mesaje de susţinere sau pur şi simplu păreri are unor oameni avizaţi.

„Faptul că Mircea Badea alege să intre de două ori în ring cu un un sportiv profesionist în sporturi de contact ne lasă doar două interpretări: fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare şi alege în mod asumat să fie făcut «carne tocată» doar pentru a nu refuza o provocare, fie este nefericitul purtător al acelui tip special de ego care le permite amatorilor, mai mult sau mai putin «etilizaţi», să se bată la bâlci cu luptatorii care fac asta în fiecare seară şi care au un istoric lung de competiţie“, a spus, potrivit Adevărul, Mircea Dragu, psiholog şi instructor de arte marţiale.

Şi Oreste, fost prieten cu Mircea Badea, a tras un semnal de alarmă în legătură cu ieşirile pe care le are prezentatorul de la Antena 3 în prezent: „Doamne fereşte! Chiar nu-l mai iubeşte nimeni pe băiatul asta? Alo, familia, părinţii, colegii. Chiar nu realizaţi degradarea neuronală a celui pe care pretindeţi ca îl apreciaţi? Să profitaţi de el, să-i păpaţi banii şi să-l încurajaţi în dementa lui mi se pare absolut cinic şi grotesc! Oricât de mare e distanţa dintre noi acum, în calitate de fost prieten, trag un semnal de alarmă! Nu vă bateţi joc de un om cu grave probleme la mansardă, ajutaţi-l! Efectiv mi-a fost o infinită milă de Singurătatea acestui băiat necopt la 45 de ani. Ruşine tuturor care încurajează circul ăsta penibil“.

Printre cei care şi-au spus părerea a fost şi poliţistul Marian Godină: „Poţi avea multe motive pentru care nu te-ai uitat la meciul cu Mircea Badea, dar în niciun caz nu poţi spune că n-ai avut timp“.

Pe lângă glumele apărute pe internet, printre care o fotografie cu o hârtie „lansată“ de BNR de  „o bucată“, bancnotă reprezentată printr-o imagine cu Mircea Badea, după cum notează GSP, şi o fotografie în care prezentatorul tv este comparat cu Stephen Hawking, a apărut şi un colaj video în care este prezentată întreaga desfăşurare a evenimentelor, începând din august 2014 şi până astăzi.