Beauty

Coafuri de mireasă în trend în 2018

Coafuri de mireasă în trend în 2018

Cristi Pascu, unul dintre cei mai apreciaţi hairstylişti din România, vorbeşte despre coafurile cel mai des alese de către miresele din România şi despre cum evoluează tendinţele în acest domeniu în acest an.

Conform specialistului, în ceea ce priveşte coafurile de nunţi, trendurile se schimbă mai greu, nu în fiecare sezon ca în cazul altor tipuri de hairstyle.

“Coafurile de nuntă sunt un subiect sensibil. În acest caz particular nu asistăm la o schimbare a tendinţelor de la un sezon la altul. Trec de fiecare dată ani buni până când apare un nou curent, însă, în principiu, coafurile de mireasă rămân aceleaşi, cu variatiuni. Miresele îşi doresc ca in ziua nuntii să fie adevărate prinţese, iar opţiunile în acest sens sunt limitate”, spune hairstylistul.

Cristi Pascu distinge următoarele categorii de coafuri de nuntă, în trend în 2018.

Coafurile naturale
“Acest tip de coafură este ales de miresele care au un păr scurt sau problematic şi de persoanele cărora, prin felul lor de a fi, nu le place să epateze prea mult şi preferă simplitatea chiar şi în ziua cea mare.

Coafurile diafane
“Mă refer aici la bucle lejere, care dau foarte puţin volum părului. În rest, părul este cât se poate de natural. În acest caz, se pune mai mult accent pe culoare decât pe coafură.”

Coafurile franţuzeşti, la milimetru
“Mai avem si genul de coafură franţuzească, la milimetru. Este aleasă de miresele care îşi doresc un păr prins, dar totul să rămână curat, perfect, impecabil. Ele vor ca atunci când fac o poză să arate într-adevăr spectaculos, cu totul şi să nu fie nimic nelalocul lui. Sunt genul de persoane care au totul planificat din timp, inclusiv la păr.”

Împletiturile
“Mai ales în acest sezon, tendinţele din România sunt clar influenţate de coafurile cu împletituri, cu finisaje deosebite, cu influenţă oarecum rusească. Această influenţă a venit acum câţiva ani o dată cu lansarea colecţiei Chanel de inspiraţie rusească”.

  

Modifică Setările