News

Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima dată! Fotografii emoţionante alături de fetiţa lui

Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima dată! Fotografii emoţionante alături de fetiţa lui camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La începutul acestui an, Codin Maticiuc afirma, în direct la TV, că anul acesta va deveni tată pentru prima dată şi că urmează să aibă o fetiţă.

De la acea vreme, vedeta afirma că micuţa se va naşte în luna aprilie, iar în urmă cu doar câteva ore Codin Maticiuc a postat pe reţelele de socializare şi primele fotografii în care apare alături de fetiţa lui.

Fotografiile emoţionante au strâns rapid zeci de mii de like-uri, fanii şi vedetele trimiţându-i multe mesaje prin care îl felicită. „Eu mi-am dorit întotdeauna copil. Cred că dorinţa de-a copilări o avem fiecare dintre noi, nu cred că asta ar trebui să moară, cred că asta ar trebui s-o canalizăm către ce facem, copilăria înseamnă şi creaţie, deci trebuie să copilărim cât mai mult“, spunea, în luna ianuarie, Codin Maticiuc.

Întrebat la acea vreme dacă s-a gândit şi la un nume pentru fiica lui, Codin Maticiuc a spus că ar vrea s-o boteze Smaranda, ca pe mama sa: „Îmi place şi numele, îmi place şi de mama. A fost ideea mea şi este dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii, îmi doream să fiu un tată tânăr“.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO