Vedete

Codin Maticiuc, declaraţie emoţionantă după ce a devenit tată: "Mi-am găsit sufletul pereche"

Codin Maticiuc, declaraţie emoţionantă după ce a devenit tată: "Mi-am găsit sufletul pereche" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

De vineri, fostul "crai de Dorobanţi" a devenit părinte, fapt care i-a schimbat complet priorităţile şi viziunea asupra lumii.

Nu-i aşa că nu-l vedeaţi în postura de tată pe Codin Maticiuc? Acel etern petrecăreţ, fără griji ori responsabilităţi, pe care nicio femeie n-a reuşit să-l facă doar al lui?

Dar iată cum viaţa are căile sale nebănuite de-a întoarce lucrurile, iar Codin e acum subjugat cumva tocmai de-o reprezentantă a sexului feminin: fiica sa, Smaranda, care a venit pe lume vineri. Cea mai mică şi mai importantă fiinţă din viaţa lui de-acum, despre care a vorbit cu atâta emoţie în cea mai nouă postare a sa.

"Cum ar fi să ştii exact ziua? Ziua când nu va mai fi la fel. Ziua când viaţa ta se va schimba complet. Este aproape la fel cu a-ti cunoaşte ziua morţii. Ce faci înaintea acelei zile? Trăieşti viaţa normal încercând sa nu te gândeşti? Faci lucruri extraordinare tocmai pentru ca nu poţi sa nu te gândeşti? Stai doar înconjurat de cei dragi sau alegi mai degrabă solitudinea?
Cum ar fi să ştii exact ziua când o vei întâlni? Ziua "aceea" în care întâlneşti persoana "aceea". Dragostea supremă perfect împărtăşită şi nealterabilă de timp? Te pregăteşti într-un fel? Te îmbraci într-un fel? Sau dimpotrivă, rămâi aşa cum eşti tu, căci o iubire ideală nu caută schimbarea din tine, ci opusul.
Pe bune, cum ar fi să ştii exact ziua? Ziua când el sau ea va intra în viaţa ta şi va rămâne în fiecare fibră din tine până când moartea vă va despărţi. Ce ai face noaptea dinaintea acelei zile? Ai reuşi să închizi măcar ochii?
Ziua în care o întâlneşti şi nu vă mai părăsiţi nicio clipă, nici măcar când o faceţi. În care înveţi să iubeşti până şi greşelile ei şi ea pe ale tale. Nimeni nu e pregătit. E împotriva firii omului să poată să ducă asta. Zilele dinaintea acelei zile sunt orele petrecute în avion. Nu ţi-e neapărat frică, ba chiar te bucuri că ajungi la destinaţie repede şi din punct de vedere statistic cu bine, dar nu eşti confortabil. Există o panică generată de imponderabilitatea complet nenaturală.
Pentru mine "ziua aceea" a fost 04.04. Ziua când a venit pe lume fiica mea Smaranda. Ziua când mi-am găsit sufletul pereche şi dragostea pe care nu mi-o poate lua nimeni niciodată. Tot ce a fost înainte a fost un chin."