Vedete

Codin Maticiuc, marcat de suferinţă: ''Suntem bolnavi toţi din casă''

Codin Maticiuc, marcat de suferinţă: ''Suntem bolnavi toţi din casă''

Avea simptome de răceală, dar testul pe care l-a făcut l-a pus faţă în faţă cu un diagnostic crunt. Codin Maticiu are coronavirus. Omul de afaceri nu este singurul infectat, şi iubita, dar şi copiii au dobândit boala.

”Am covid19 Nu, nu este o glumă macabră de Valentine's Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum că n-am fost deloc la LOFT vara asta... Anyway haideţi că vă spun de la început. Suntem bolnavi toţi din casă, iubita, copiii şi cu mine. Simptome nu prea avem, cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta şi m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.

Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte ştiu sunt singurii care pentru 250 de lei îţi fac testul acasă. Cum noi eram mulţi (cu părinţii mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i şi pe alţii de ieşirea noastră pentru testare.

Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinţii mei şi ai ei au nu au fost infectaţi. Alt noroc este ca am prins varianta de bogaţi: fără gust şi miros şi cam atât. Fără alte simptome care sa ne supere. Doamne ajută!

Câteva fun facts:

1. Nu am sunat la DSP căci mi-au spus cei de la OK Medical ca anunţaseră ei şi 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru ancheta epidemiologică.

2. încă de luni i-am anunţat pe toţi cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenţi.

3. nu am nicio idee de unde am luat. Am fost cât de prudent este omeneşte posibil cu erorile de rigoare incluse.

4. iau doar vitamine pe post de tratament.

5. anunţul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru că nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audienţele zdrobitoare de concurenţă pe care le-am înregistrat aseară sa fie puse de concurenţă pe seama unui "stunt de PR" sau ceva de genul. Ştiu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport naţional.

În concluzie:
Am covid19, eu şi ai mei şi cel puţin deocamdată este cea mai uşoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alţii nu suferă sau ca noi nu am fost norocoşi. Am fost, slavă Domnului. Protejaţi-vă cât puteţi. Purtaţi mască, nu e atât de greuÎncercaţi să amânaţi cât puteţi momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă

În acelaşi timp as vrea să menţionez că sunt impresionat de măsurile luate de guvern pentru combaterea acestui virus. Bănuiesc ca astăzi, la 5 ani de la Colectiv, ei vor lua măsuri drastice şi pentru distrugerea bacteriilor intraspitaliceşti. Bănuiesc că dacă au oprit planeta pentru covid, vor muta munţii de acum pentru sistemul sanitar din România’’, spune Codin.

 

Modifică Setările