News

Codruţ Kegheş îl părăseşte pe Găinuşă şi se întoarce la “Cronica Cârcotaşilor”

În urmă cu un an, cel care a rămas în memoria colectivă cu numele de Dezbrăcatu’ părăsea împreună cu Mihai Găinuşă emisiunea care i-a făcut faimoşi. Mai mult, cei doi, Codruţ Kegheş şi Mihai Găinuşă, au lansat tot la Prima TV o emisiune de divertisment numită Cusurgii, în toamna trecută, însă aceasta a avut doar un sezon. Cei doi au prezentat, apoi, matinalul Gaşca lui Găinuşă, de la Radio 21.

Ei bine, Codruţ Kegheş revine, aşadar, la emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” din toamnă, anunţul fiind făcut de regizorul emisiunii, Silviu Iliuţă, pe blogul personal.

Kegheş îşi va relua şi numele de «Dezbrăcatu’», pe care în ultimul an nu l-a mai folosit deoarece este o marcă înregistrată care aparţine lui Şerban Huidu.

“A fost plecat în ultimul an. Pe de alta parte, e uşor plecat de când îl ştiu. Cici, bine ai revenit acasa! Cici, pentru noi, Dezbrăcatu, pentru dumneavoastră, revine la Cronica Carcotaşilor. Din toamnă, la Prima TV”, a anunţat Silviu Iliuţă.

În urmă cu un an, Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Octavian Păscuţ (Mistreţu) au părăsit "Cronica Cârcotaşilor", primul după 14 ani petrecuţi în sânul echipei.

Am primit un SMS de la Şerban, în care ne spunea să ne gândim bine, că ori Cronica va continua la altă televiziune, ori va deveni istorie. Ne-a spus şi că fiecare din noi, peste vară, ar trebui să-şi caute de lucru. Eu am decis să nu mai fac parte din Cronică”, a spus Găinuşă anul trecut.

Nu se ştie încă dacă Mihai va reîntregi, la rândul lui, echipa “Cronica Cârcotaşilor”, în noul sezon.

Modifică Setările