News

Coincidenţă incredibilă! Whitney Houston şi-a salvat fiica de la înec cu o zi înainte de-a muri chiar ea înecată. „Apa e malefică!”

Coincidenţă incredibilă! Whitney Houston şi-a salvat fiica de la înec cu o zi înainte de-a muri chiar ea înecată. „Apa e malefică!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Unicul copil al regretatei cântăreţe, Bobbi Kristina, a murit în 2015, după ce s-a înecat în cada ei de-acasă, unde fusese găsită fără suflare. Exact ca mama ei cu trei ani înainte.

Whitney, care şi-a pierdut viaţa în februarie 2012, a fost capabilă să-şi salveze fiica, pe Bobbi Kristina Brown, de la aceeaşi soartă care i-a fost destinată chiar ei. Vedeta din filmul The Bodyguard venise cu avionul în Los Angeles, pentru petrecerea de dinaintea ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, organizată în onoarea lui Clive Davis, şi se cazase la hotelul Beverly Hilton. Iar fiica ei de 18 ani avea o cameră pe acelaşi etaj ca ea.

Mamă grijulie, Houston s-a dus în camera fiicei sale ca să vadă dacă totul era în ordine cu Bobbi. Conform celor declarate de NJ.com, Brown asculta muzică la căşti, în cadă, şi adormise. „N-am mai spus asta nimănui. Nici măcar n-am vrut să vorbesc despre asta cu nimeni...”, a declarat Shawn MCGill, prietena Kristinei, într-un nou documentar, pentru HollywoodLife.

Modifică Setările