News

Colţul paparazzilor: Vedetele, aşa cum nu le-ai mai văzut

Colţul paparazzilor: Vedetele, aşa cum nu le-ai mai văzut

David Beckham (foto stânga)

Here comes the hotstepper…

Ne place că fostul fotbalist ştie să se adapteze. Şi la situaţie, şi la kilograme. Când eşti la Miami, de exemplu, fă-ţi intrarea ca un gangsta latino, la bustul gol şi tatuat, cu ochelari de soare şi creştetul înfăşurat în propriul maiou. Iar dacă pătrăţelele acelea încep să se rotunjească, nu-i nimic! Distrage-le atenţia cu barba! Ay papi!

Shia LaBeouf

Fast-Food

Actorul dă un nou înţeles conceptului de mâncat pe fugă. Tehnica nu-i, însă, pentru toţi. Se pleacă de la figura 1: fotografia în cauză. Aveţi nevoie de un rucsac în spate, căşti în urechi şi, musai, o atitudine nonşalantă. Atunci când acţiunea se produce în public, aveţi grijă ca hrana afişată să fie sănătoasă, o salată, o frunză… Dacă vreţi să invitaţi la masă un alt trecător, semnul de recunoaştere este simplu: furculiţa între dinţi.

David Hasselhoff

Instalatorul gel

Pe timpuri, scăpa blonde bine de la înec. Azi, tot ce mai reuşeşte să salveze sunt blaturile de bucătărie de petele neigienice de grăsime. Cu alte cuvinte, The Hoff a devenit cel mai nou erou al gospodinelor americane şi cea mai recentă vedetă împinsă de datorii în reclame penibile. Cu alte cuvinte, treci şi curăţă dacă nu vrei să te cureţe… Fiscul!

Justin Bieber

Faţă de pernă

Dacă Justin îşi camuflează atât de bine chipul, cum de ştiu paparazzi că este vorba de el? Şi dacă paparazzi ştiu oricum că este vorba de el, de ce-şi mai ascunde Bieber faţa? Poate că starul s-a săturat să i se tot spună c-arată ca o fată şi-o să se pitească până-i creşte barba, cine ştie.

Will Ferrell

Ce frumoasă-i domnul!

Cum care Will Ferrell? Actorul. Care vrea să fie Little Debbie. Cum cine-i Little Debbie? Chipul de pe nişte pachete legendare de biscuiţi, la americani. OK, ne-am încurcat în explicaţii şi-am uitat pentru ce a venit actorul la The Tonight Show, cu Jimmy Fallon. A, da, se voia amuzant…

Katy Perry

Tot ea…

Asta se-ntâmplă dacă suntem răi cu Katy, cum am făcut-o numărul trecut! Se multiplică în numărul ăsta! E drept că cea reală s-a conformat şi nu s-a mai îmbrăcat ca la circ, dar ce ne facem cu sosiile din spate? O fi Katy, cea reală, întunecată, dar cele false gândesc în roz.

Jessica Alba

Fitness în paşi

În sfârşit, a fost descoperit secretul siluetei de vis a actriţei. Jess îşi foloseşte propriile fetiţe pentru a slăbi. Exerciţii cu greutăţi? Putem spune şi-aşa. Începeţi, în primele zile, cu copilul mai mic (Haven, în cazul vedetei) şi treceţi, ulterior, la nivelul următor. Copilul mai mare. Pentru tătici, recomandăm să se facă aceste ridicări cu doi sau mai mulţi copii. Împrumutaţi de la vecini, dacă este cazul!

foto: guliver/getty images/rex features, hepta