News

Colin Farrell, mai răvăşit ca niciodată! Ce s-a întâmplat cu faimosul actor?

Colin Farrell, mai răvăşit ca niciodată! Ce s-a întâmplat cu faimosul actor?

Los Angeles, CA - Actor Colin Farrell is seen sitting in his truck and looking for something on the side of a road in Los Angeles. Colin was rocking a scruffy beard and looked tired as he sat in his truck. Pictured: Colin Farrell BACKGRID USA 28 AUGUST 2018 BYLINE MUST READ: RC / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Cunoscut de-a lungul timpului ca un dependent de substanţe interzise, Colin Farrell mergea de bunăvoie la dezintoxicare în urmă cu doar câteva luni, deşi se jura că nu a mai consumat de mult alcool sau droguri. Colin Farrell, în maşina sa, pe străzile din Los Angeles La vremea respectivă, Colin Farrell spunea că face acest pas deoarece nu vrea ca dependenţele lui să recidiveze, însă acum este din nou ceva în neregulă cu faimosul actor. Paparazzi l-au fotografia pe acesta pe străzile din Los Angeles în timp ce se plimba cu maşina, iar la un moment dat s-a oprit pe marginea drumului, pentru a căuta ceva cu privirea.

În cele mai recente fotografii, Colin Farrell pare mai răvăşit ca niciodată, având o barbă neîngrijită şi fiind vizibil obosit.

Colin Farrell, în maşina sa, pe străzile din Los Angeles