News

Colin Farrell: "N-am mai fost cu o femeie de 4 ani!"

de admin

Fanele focosului irlandez au fost uluite de declaraţia lui atât de sinceră. Tocmai Colin n-are parte de iubirea femeilor? Tocmai unul dintre donjuanii Irlandei? Iată ce a declarat ieri actorul de 38 de ani pentru "Sunday Times"

Desigur, dacă ne gândim la finele aşternuturi ale lui Colin, suntem convinşi că acolo face ce face şi are parte de acţiunea necesară. În declaraţia lui, el se referea, însă, la un rendez-vous în adevăratul sens al cuvântului. Căci sentimental, cuceritorul star nu stă bine deloc. "Nu am mai avut un date de foarte multă vreme", a declarat Farrell, amintindu-şi că ultima dată asta s-a întâmplat în urmă cu patru ani.

"Pur şi simplu nu se întâmplă lucruri pentru mine pe partea asta, având în vedere că am o viaţă destul de plină: mă împart între filme şi copii", a explicat el, referindu-se la cei doi băieţi ai lui, James, de 11 ani, şi Henry, de 5 ani, de care are grijă. "Ştiu că nu spun ceea ce şi-ar dori oamenii să audă despre mine, dar acesta este purul adevăr! În realitate, când ai copii, nu mai este vorba doar despre propria persoană, ceea ce, de fapt, e o uşurare. Este vorba despre cum îţi ajuţi copiii să-şi găsească locul în această lume mare. Nu mai sunt eu în centrul atenţiei, ceea ce mă scapă de presiunea de a trăi la înălţimea anumitor aşteptări!" Cu asemenea declaraţii de tătic grijuliu, irlandezul cel sexy tocmai a cucerit şi mai multe inimi!

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Blestemul Oscarului: statueta care le-a adus divorţul!

Cât de adevărat să fie? Adesea, succesul profesional nu merge mână-n mână cu cel din viaţa personală. Iar aceste actriţe au simţit-o pe pielea lor atunci când, la puţin timp după ce au câştigat un Oscar, au rămas singure. Julianne Moore, ai grijă!

Ce nume hollywoodian vine în România?

News

Ce nume hollywoodian vine în România?

El va compune muzica pentru filmul artistic de lungmetraj "Spovedanii", în regia marelui Ioan Cărmăzan, cu care de altfel americanul se va întâlni la Bucureşti, în vederea unei colaborări mai fructuoase şi mai solide între industriile de film americană şi română.

Gossip

Staruri care sunt dezastru în pat

Îi vedem în cele mai sexy ipostaze, au grijă de trupurile lor şi arată atât de hot. Dar unii dintre ei s-ar zice că, în viaţa reală, sunt un dezastru în pat şi nu sunt chiar atât de hot pe cât vor să pară. Ia uite ce mărturisiri despre prestaţia lor în pat au făcut fostele iubite sau foştii iubiţi ai acestor celebrităţi…

Felicitările de Crăciun ale vedetelor de altădată

News

Felicitările de Crăciun ale vedetelor de altădată

Cum arătau felicitările de Crăciun ale celebrităţilor din vechiul Hollywood? Azi, staruri precum Ellen DeGeneres sau James Franco fac parodii din aceste felicitări. Pe atunci, însă, altfel arătau lucrurile...

News

Licitaţie record cu obiecte din filme hollywoodiene!

Casa Bonhams din New York a scos la licitaţie o serie de obiecte din filme clasice, care au făcut istorie la Hollywood. Iar preţurile cu care s-au vândut au depăşit aşteptările. Iată ce s-a vândut cu milioane de dolari...

News

Kanye West a umilit doi fani cu handicap locomotor!

Gafă de proporţii, aşa cum numai un star precum Kanye, ameţit de atâta egocentrism, putea săvârşi. Şi cum doar Kim Kardashian ar putea să-l înţeleagă... Ce a făcut West la cel mai recent concert al său de la Sydney?

Ce spune fostul logodnic al Sofiei Vergara despre Manganiello?

News

Ce spune fostul logodnic al Sofiei Vergara despre Manganiello?

Cu siguranţă că lui Nick Loeb nu i-a picat deloc bine că, la scurt timp după ce a rupt logodna cu el, Sofia a apărut la braţul lui Joe Manganiello. Care a fost răspunsul lui Nick, când a fost întrebat despre noul cuplu?

News

James Blunt s-a însurat

Artistul în vârstă de 40 de ani şi-a pus pirostriile în Mallorca în cadrul unei ceremonii intime, după o logodnă care a durat zece luni. James a fost deosebit de discret cu acest eveniment, protejând intimitatea proaspetei lui soţii

News

Pamela Anderson divorţează a doua oară de acelaşi soţ!

Care este "secretul" căsniciilor-fulger ale Pamelei Anderson cu Rick Salomon? În 2007, s-a căsătorit cu el, doar pentru a anula mariajul două luni mai târziu. Anul acesta, a anunţat că s-a măritat din nou cu el în ianuarie. Ce s-a mai întâmplat acum?