News

Colin Firth, marcat şi total schimbat de problemele din căsnicie. Cum arată actorul din Bridget Jones

Colin Firth, marcat şi total schimbat de problemele din căsnicie. Cum arată actorul din Bridget Jones

Colin Firth afişează un look tot mai îmbătrânit şi pare să duca pe umeri poveri de nestăvilit.

Actorul este căsătorit din 1997 cu producătorul italian de film, Livia, 49 de ani şi au doi copii. Luca, de 17 ani şi Matteo, de 15 ani.

Mariajul lor a fost însă greu încercat. O pauză de un an în relaţia lor  a adus în viaţa Liviei un alt bărbat. După încheierea legăturii, amantul neconsolat le-a făcut viaţa un calvar, iar cei doi au fost nevoiţi să se adreseze autorităţilor.

Brancaccia, în vârstă de 55 de ani, şi-a bombardat fosta iubită cu mesaje şi apeluri telefonice şi i-a trimis lui Firth mai multe fotografii compromiţătoare. Jurnalistul a recunoscut pentru Daily Mail că au fost iubiţi timp de 11 luni, dar a negat că ar fi hărţuit-o. Brancaccia a declarat ca povestea a început după o petrecere de familie la casa Firth din Umbria, Italia de Nord, în vara lui 2015 şi că, la vremea respectivă, Livia voia să divorţeze de celebrul său soţ. 'M-am îndrăgostit complet de Livia. Am simţit că este femeia vieţii mele. Am iubit-o foarte mult, foarte mult ”, a spus el, adăugând că acuzaţiile care i se aduc sunt false.

 

 

 

 

Modifică Setările