News

Colin Firth şi Renée Zellweger formează un cuplu?

Colin Firth şi Renée Zellweger formează un cuplu? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

El divorţează după 22 de ani de soţia lui, Livia Giuggioli, ea s-a despărţit de iubit. Împart Colin Firth şi Renée Zellweger o poveste de iubire?

Mai multe voci de peste Ocean susţin că cei doi sunt de nedespărţit de când Colin a anunţat divorţul. Renée Zellweger l-a susţinut în totalitate pe fostul ei coleg din "Jurnalul lui Bridget Jones". Ba chiar a zburat la Londra pentru a fi alături de Firth în cele mai grele momente. Blonda a dat naştere mai multor speculaţii când a ales să se cazeze în toate aceste vizite chiar în casa lui Firth. Între cei doi a existat întotdeauna o chimie puternică, dar până acum fiecare dintre ei era implicat într-o altă relaţie.

La începutul acestui an, Renee Zellweger s-a despărţit de muzicianul Doyle Bramhall II. O sursă susţine că acesta ar putea fi un semn şi că stelele se aliniază în sfârşit pentru Renee şi Colin, care are acum ocazia să îşi recunoasca sentimentele pentru ea.

Nu este prima dată când tabloidele încercă să creeze o poveste despre viaţa amoroasă a lui Zellweger după ce s-a despărţit de Bramhall II. În timpul filmărilor pentru ''Bridget Jones însărcinată'', unele reviste au scris că între Zellweger şi Patrick Dempsey s-a născut o idilă, dar s-a dovedit a fi o poveste falsă.

Comentarii

Modifică Setările