Agenda

Concertul de joi al lui Charles Aznavour se mută la Sala Palatului

Concertul de joi al lui Charles Aznavour se mută la Sala Palatului

Artistul francez, care urmează să vină la Bucureşti joi, pe 28 aprilie, nu va mai concerta la Romexpo, ci la Sala Palatului. Iată detaliile. Charles Aznavour are 90 de ani. Charles Aznavour se află într-un turneu restrâns, ce se desfăşoară în doar câteva din capitalele europene şi care cuprinde şi spectacolul de la Bucureşti.

„Evenimentul istoric poartă numele 'One Night Only' şi este o ocazie unică de a-l asculta pe Charles Aznavour cântând piesele sale iubite pe scenă, într-un spectacol dedicat publicului său din România“, afirmă organizatorii.

Managementul artistului a îndeplinit dorinţa publicului român şi a aprobat mutarea concertului la Sala Palatului. Astfel, pe 28 Aprilie, de la ora 20:00, Charles Aznavour va urca din nou, exact după 53 de ani, pe scenă Sălii Palatului din Bucureşti, biletele păstrându-şi categoriile de preţ.

Până joi, 21 Aprilie, la fiecare punct de vânzare a biletelor, va exista schema cuprizand fiecare bilet relocat, cu sectorul corespunzător, rând şi loc pe planul Sălii Palatului. Au fost respectate categoriile de preţ ale biletelor în repartizarea sectoarelor, respectiv poziţionarea şi distanţă faţă de scenă a celor cinci categorii de bilete de la Romexpo.

În foaierul Sălii Palatului vor există atât informaţii scrise, cât şi un birou de informaţii şi personal specializat pentru a evita problemele privind realocarea concertului.

Pentru orice informaţii suplimentare sunt disponibile adresele de e-mail [email protected] sau pagină oficială de facebook, Premium Booking (www.facebook.com/premiumbooking).

Biletele pentru concertul lui Charles Aznavour pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.salapalatului.ro, precum şi la Casă de Bilete a Sălii Palatului, magazinele din reţeaua Eventim (Vodafone, Orange, DOMO, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, hypermarket-ul Carrefour şi benzinăriile OMV şi din reţeua Bilete.ro (Oficiile Poştale, magazinele InMedio şi Germanos).

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările