Vedete

Concurenţii "Asia Express" au ajuns în Filipine. Iată primele imagini VIDEO

Concurenţii "Asia Express" au ajuns în Filipine. Iată primele imagini VIDEO

Imagini în premieră din Filipine! Concurenţii de la „Asia Express” au ajuns deja acolo şi sunt practic cu un pas mai aproape de startul în aventura vieţii lor. 11 ore a durat zborul. Lin pentru unii, de coşmar pentru alţii! 

Toată lumea a ajuns cu bine, după un drum de 30 de ore, în prima destinaţie din cadrul show-ului de la Antena 1. Şi anume Filipine, pentru că acolo e locul din care vedetele din România îşi vor începe marea aventură.

„Deocamdată vedem care este treaba prin Filipine. Presimt că în scurtă vreme rămân fără telefon şi plec la autostop”, a fost mesajul lui chef Sorin Bontea, de pe Instagram.

Şi partenerul acestuia, Răzvan Fodor, le-a dezvăluit fanilor din mediul virtual câteva informaţii despre ce se întâmplă în cursa Asia Express, odată ce au ajuns la destinaţie. „Am ajuns după aproape 30 de ore undeva la sud de Manila, după 13 ore de la Istanbul şi alte două ore de la Bucureşti la Istanbul… Suntem în Filipine, într-o zonă ploioasă, umezeala pe care o ştiu, căldură mare. Probabil, aceasta este ultimul video pe care îl fac. Contul meu va fi luat cu asalt de către nevastă-mea, care va primi din partea producţiei nişte poze, din când în când şi va mai posta pe pagina mea de Instagram. Până atunci, vă pup, uraţi-mi baftă!”, a fost şi mesajul lui Răzvan Fodor.

A fost un început plin de peripeţii pentru Carmen Grebenişan, cea care face echipă cu Alina Ceuşan în sezonul 3, de la Asia Express. Concurenta a simţit deja pe propria piele o mostră din ceea ce presupune competiţia difuzată pe Antena 1, pentru că a fost atacată de furnici.

„Am mers în spatele hotelului să facem nişte exerciţii şi m-am umplut de furnici roşii pe picioare. Nu ştiam ce mă pişcă aşa tare şi când am verificat, eram într-un muşuroi. Aventura a început! Stăm cu mari emoţii că nu ştim când începe totul. La un moment dat, am adormit puţin şi a sunat telefonul. Ne-am speriat, am crezut că începe, verificam dacă avem bagajul făcut… Nu ştim ce se va întâmpla!’, ne-a transmis Carmen.

Concurenţii de la „Asia Express” care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleaşi reguli ca şi până acum: au la dispoziţie un dolar pe zi, trebuie să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

„Asia Express”, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfăşura în Filipine şi Taiwan.

Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din „Asia Express”, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

În al treilea sezon al emisiunii „Asia Express”, Gina Pistol va prezenta emisiunea alături de Oase, cel care a câştigat sezonul anterior, demonstrând că a fost cel mai bun din cursa de pe Drumul Elefantului!

Modifică Setările