News

Concurenţii "Survivor România" au aflat abia acum despre pandemia globală VIDEO

Concurenţii "Survivor România" au aflat abia acum despre pandemia globală VIDEO

După luni de izolare şi fără nicio ştire despre ce se întâmplă în lume, Faimoşii şi Războinicii au primit veşti dure de acasă.

La ultimul consiliu, prezentatorul Dan Cruceru şi-a început discursul spunând că are de făcut un anunţ. În condiţiile în care, în mod normal, concurenţii "Survivor" sunt privaţi de orice informaţie din lumea exterioară, cu excepţia jocurilor de comunicare, de data aceasta situaţia globală a impus o excepţie.

"Ne confruntăm cu o pandemie de COVID-19, o boală cauzată de un nou tip de coronavirus. Aceasta a fost indentificată pentru prima dată în oraşul Wuhan, din China. Din ianuarie, au apărut cazuri izolate în unele state membre ale U.E., iar de atunci lucrurile au atins nivelul de pandemie. Iar toate ţările din lume iau măsurile necesare pentru stoparea acestui virus. Ceea ce vă pot spune este că familiile voastre sunt bine. Ţinem tot timpul legătura cu ele, iar pentru voi s-au luat deja toate măsurile de siguranţă pentru a evita contaminarea, inclusiv mutarea de pe insulă în alte locaţii izolate." (minutul 12.00 din înregistrarea de mai jos)

Cum era de aşteptat, reacţiile fanilor emisiunii au fost imediate.

"Părerea mea e că nu le-aţi prezentat situaţia aşa cum se prezintă, aţi dat o teorie cum că este pandemie de COVID-19 de parcă ei ar şti ce este aia. Cred că ar trebui informaţi despre situaţia reală şi să li se dea posibilitatea de a renunţa la joc şi a se putea întoarce la familii. Sunt unii care au copii acasă, dar probabil că, dacă întrerupeţi "Survivor", pierdeţi audienţa", a fost unul dintre primele comentarii postate pe pagina oficială a emisiunii.

"Cred că li s-au dat zeci de amănunte şi explicaţii off the record!", e de părere un alt internaut.

În tot cazul, cei eliminaţi de acum încolo din concurs vor trebui să parcurgă nişte etape de siguranţă sanitară până la revenirea în ţară.

Comentarii

Modifică Setările