Lifestyle

CONCURS ”Be my Valentine”! Câştigă una dintre cele 10 cutii de ciocolată belgiană

CONCURS ”Be my Valentine”! Câştigă una dintre cele 10 cutii de ciocolată belgiană

Sărbătoreşte ”Valentine`s Day” cu OK! Magazine şi poţi câştiga una dintre cele 10 cutii cu ciocolată belgiană oferite de Chocolissimo Romania, prin care îi poţi arăta celui drag cât de mult îl iubeşti.

Premiul: una dintre cele 10 cutii cu ciocolată belgiană oferite de Chocolissimo.

Ce trebuie să faci: Să dai share imaginii concursului şi să ne povesteşti, printr-un comentariu la această postare de pe FB, cum v-aţi cunoscut.

Durata concursului: 7-11 februarie. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi în data de 12 februarie.

Un mesaj în ciocolată este cu siguranţă cel mai autentic şi surprinzător mod de a-ţi declara dragostea. Pentru că la Chocolissimo totul este posibil atunci când vine vorba de creativitate, brandul şi-a câştigat aprecierea iubitorilor de cadouri inedite odată cu introducerea CHOCOTELEGRAMEI. Litere, semne de punctuaţie şi fotografii imprimate direct pe cubuleţele de ciocolată creează cele mai autentice şi ieşite din comun mesaje şi urări. Opţiunile privind dimensiunea chocotelegramei, textul, simbolurile de sezon sau tipul de ambalaj pot fi configurate în orice moment pe www.chocolissimo.ro