Câștigă o invitație dublă la filmul: ”All The Money in The World”

Pentru a-și recupera fiul, Gail are o singură soluție la dispoziție: să-l convingă pe bunicul miliardar (Christopher Plummer) să plătească răscumpărarea. Atunci când Getty senior refuză, Gail încearcă din răsputeri să-l convingă, pe măsură ce infractorii care i-au răpit fiul devin din ce în ce mai brutali și imprevizibili. În timp ce viața fiului său este amenințată, Gail se aliază în mod surprinzător cu Fletcher Chase (Mark Wahlberg), omul de încredere al bătrânului Getty. O cursă pe viață şi pe moarte ,,Pentru toţi banii din lume” demonstrează că în viață contează fiecare alegere, iar atunci când lupta se dă între iubire și bani, există o singură opțiune cu adevărat valoroasă.

Răpirea adolescentului John Paul Getty al III-lea (Charlie Plummer) are un efect devastator asupra mamei sale, Gail (Michelle Williams).

Un film inspirat din fapte reale, „Pentru toţi banii din lume” îi aduce pe marile ecrane din 2 februarie pe: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, sub îndrumarea legendarului regizor Ridley Scott. La Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Pe cine vrea să recupereze Gail?

  1. fratele său
  2. fiul său
  3. bunicul său

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Butman Doina Ana și Flore Daniel

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex (Vitan) cu un act de identitate, în perioada 5 – 8 februarie.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA