Câștigă o invitație dublă la filmul: ”Game Night”

Jason Bateman și Rachel McAdams fac echipă pe marile ecane din 2 martie în comedia „Jocul de-a detectivii”, regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, aflați deja la al doilea proiect după comedia de succes „Vacanță cu peripeții” din 2015.

Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali.

Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate. De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau… sfârșitul.

Distribuită de Vertical Entertainment, comedia „Jocul de-a detectivii” are premiera începând cu 2 martie. La Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Cine joacă în rolurile principale?

  1. Eddie Redmayne și Tom Hiddleston
  2. Jason Bateman și Rachel McAdams
  3. George Clooney și Richard Gere

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Ana Gabriela și Diana Ionescu

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex (Vitan) cu un act de identitate, în perioada 5 – 8 martie.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA